Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: crna magija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

U takvom slučaju, obvezno se obratiti svećeniku, jer svi ostali mogu učiniti još gore. Također iskustvo. Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

naravno da se nekim vazi nadri iscjeljiteljima crne magije ne bi ni obratila jer isti takvi to i rade,ali da nebi tema otisla u krivom smjeru,mene i dalje zanima koliko vi vjerujete u to bez obzira npr na moje iskustvo jer ja jos ne mogu da prihvatim tu cinjenicu da se neko bavi sa tim...uzassss

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Smajlich prvotno napisa Vidi poruku
    U takvom slučaju, obvezno se obratiti svećeniku, jer svi ostali mogu učiniti još gore. Također iskustvo. Sretno!
    Ovako i ja mislim.Svi ti skidači uroka(i hodže,da,da),u stvari ih i prave.
    Ironično je moliti takve ljude za pomoć.
    Vjerujem da postoje takvi ljudi,i znam da postoje,jer sam iz Bosne,a tamo se ljudi bakću sa tim i vjeruju u to više nego u Bibliju.Nisam sigurna koliko ti oni loše mogu napraviti.Možda onoliko koliko im dopustiš.Nisam sklona da sve ružno što mi se dogodi objasnim urocima.Kao npr.neplodnost i sve probleme koje ona vuče sa sobom.Ili bolest...Ili svađe...Mislim,tako je lakše,imaš krivca,ali...
    Znači,vjerujem da postoje takvi ljudi,ali ne vjerujem da su jači od Boga(i mene).
    Mama,svekrva,zaova,svi su me smarali da curici stavim crven konac oko ruke(zaštita od uroka-po vjerovanju),ili da je ne vodim u mrak,ili da ne sušim veš po mraku,...,ali uvjek sam rekla-nju čuva Bog i ne bojim se.Ne znam šta ima jače od Njegove zaštite,stvarno.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Smajlich prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis.
    Ako je Bog sa mnom, tko će protiv mene!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja nevjerujem u nikakvu magiju, dal bila bijela ljubičasta crta. Tak se nakraju za sve našlo racionalno i logično rješenje.
    Npr. -zašto su mi nestajale čarape u vešmašini? (požderao ih bubanj i našli ih rascufane u komadićima u filteru)
    - na muškog malđeg člana bačen je urok našli su mu vlasi ženske kose ( a bilo bi žalosno da osoba od 23g. ne dovdi doma ženske kad starci odu navikend)
    - netsjale su čokolade i rakija ( čkoladu naši skrivenu u dječjim sobama, a rakiju je posuđivao ujko za tulume)
    - .........

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •