Citiraj bilbo7 prvotno napisa Vidi poruku
Ja se apsolutno slažem sa Mooverom (), jer na primjeru svoje sestre vidim kako se zarađuje na očajnim ljudima. U nizu nesretnih okolnosti, otišla je bioenergetičarki koja joj seanse nije naplaćivala, tj. mogla je ostaviti koliko je htjela, ali je morala kupiti neke kapi, pa štapiće i bla..Onda kupuje hrpu kineskih novčića i dijeli članovima obitelji da si to stavimo u novčanik, kao prizvat će nam novce. Pa mi donese komadić ljuske nojevog jajeta, kao da ću bolje spavati. (A ja uopće nemam problema sa spavanjem.) Pa sad zadnje, donijela mi opet neki trokutić za novčanik, da ne trošim puno love (koju imam na bacanje, jelte) i jedan veći da stavim među knjige koji bi trebao otjerati ljude s lošim namjerama. (Za to mi ne treba nikakav trokutić, i nju sam lijepo zamolila da ode doma kad je pretjerala sa zahtjevima poslije ostavine i muljažama.) Sve te stvari su završile u smeću, čak ih nisam niti dalje proslijedila po njenom savjetu kad sam joj rekla da mi takve stvari više ne poklanja, jer mi ništa ne znače i ne vjerujem u to. Naravno da je ovo sve pokupovala kod te iste bioenergetičarke, pa čak i naručivala neke talismane i smotuljke iz Slovenije i za to pljunula veliku lovu, a živi na rubu egzistencije sa obiteljskom mirovinom i kao podstanar. Ne znam zove li se ovo crna magija, ali je sigurno debelo iskorištavanje za dvije-tri rečenice koje joj se tamo kažu i koje su baš ono što ona treba, jer potvrđuju njezino mišljenje.
Meni ova teta više sliči na trgovkinju suvenirima, nego bioenergičarku