evo ja, ocajna, javljam se vama jer vise stvarno ne znam sto da radim!
rodila sam 7.7. i mala mi od pocetka ne hvata dobro lijevu sisu, napravila mi ragade, pa sam joj vecinom davala desnu, a onu izdajala izdajalicom. zavrsile smo na pedijatriji 6 dana i tamo sam joj vecinom davala desnu, jer me lijeva uzasno bolila.
stvar je u tome da imam izbocen madez velicine malog nokta odmah pored areole na lijevoj dojci prema pazuhu pa sam mislila da je mozda zbog toga, a ni na kraj pameti mi nije bilo da bi to moglo bit od mlijeka.
na mjestu izmedju bradavice i madeza se napravila kvrzica, pocrvenilo je, bolilo i od sveg tog sto se izdogadjalo, kvrzicu sam skuzila tek kad smo dosle kuci i kad me pocela boljeti i cijela lijeva strana dojke. jednostavno sam mislila da je od madeza i, glupaca, nisam tome pridavala vaznost.
na hitnoj su me poslali svojoj ginekologici koja je rekla da je to od mlijeka i uputila na kirurgiju. u medjuvremenu sam dobila temp. 38,7° i dali su mi klavocine. posljednji sam popila jutros.
cijelo ovo vrijeme sam maloj davala tu lijevu sisu i nakon svakog podoja sam jos sat vremena masirala i rucno izdajala, danima i nocima... uzas, prije podoja topli oblozi, nakon podoja kupus. od velike kvrzice ostala je manja duguljasta tvrda nakupina koje se ne mogu rijesiti, onako ide vise prema unutrasnjosti dojke nego prema bradavici. koliko god masirala i stiskala i pokusavala vuci van i davati maloj da sisa u svim mogucim smjerovima, nikako ne ide van. madez su svi iskljucili kao razlog tomu jer ne mijenja boju niti oblik, znaci - sve je to samo od mlijeka.
molim pomoc i bilo kakav savjet![]()