Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Temperatura već 3 dan,37.1

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno Temperatura već 3 dan,37.1

Upomoć!!!
    Imam curicu 5 i pol godina,alergična je na laktozu,bijelo brašno,što više ne konzumira. Također,ima problema sa dišnim putevima,stalno diše na usta,upala sinusa,krajnika, bili smo kod otorinca u crikvenici koji nas je otpilio izjavom-gospođo,ako želite zdravo dijete ispišite ju iz vrtića,,to je rasadnik bakterija!!
    Onda smo privatno išli na alergotest i od tad je nešto bolje,ali sad je već 3 tj.bolesna., u biti,od 1.9. (otkako su došla nova djeca u vrtić) ona je prehlađena. Temp isto 37,38. pedijatria me uvjeravala da je viroza,nakon 2 dana dokt.na hitnoj joj dala sumamed,dijagnoza gnojna angina. Nakon 3 dana zovem pedijatricu da dođemo na kontrolu,ne kaže,ako joj je dobro ne dolazite,virusi haraju,pokupit će nešto tu. Vratila se u vrtić nakon 7 dana i sad,14 dana poslje opet temp 37,pa padne na 36.7,i tako dva dana. Počela je kašljati,čujem da grglja,skuham joj čaj od divljeg bosiljka( marulje),popila je 2 šalice i danas joj je bilo dobro,prestala tako intenzivno kašljati i počela iskašljavati,ali maloprije opet temp.37. Bojim se da nije upala pluća ili nešto još gore,pomozite...ZNA LI NETKO KAKO DA JOJ POMOGNEM?!

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

po meni temp 37 nije znak za uzbunu
    ali ako si zabrinuta, pogotovo da nije upala pluća, odvedi je doktorici i traži uputnicu za rentgen
    djeca često u vrtiću pokupe virozu na virozu jer im je oslabljen organizam i nije toliko čudno da je stalno bolesna, ako je osjetljivije dijete + još što je alergičar

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Neka neki dr. temeljito posluša pluća, i s prednje i sa stražnje strane od vrha do dna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •