Imam kćerkicu od nepune 3 godine koja nikako ne voli jesti. Dojila sam ju 2 godine i dok je dojenje trajalo u kombinaciji sa hranom lijepo je napredovala. Sada primjećujem da već duže vrijeme stoji sa kilažom, možda bih mogla i reći da je sada počela gubiti na težini. Nekada je uživala u povrću, voću, mesu.... svemu što se stavilo pred nju a sada više ne želi jesti ništa. Kruh i namaz, paštu i pečeno meso i juha; to je njezina hrana. Sve ostalo je uzaludan trud i muka da uguram u nju. Mislim da je ona jedino dijete koje u niti jednom obliku ne voli krumpir. Ima ćak i tu " moć " da sama sebi digne želudac samo na pogled na hranu koja joj ne odgovara. Ne znam više što učiniti. Probala sam hranu slagati po tanjuru u raznim oblicima. Sudjeluje u kuhanju svih obroka. Radi većeg apetita više nema 5 obroka nego samo 3. Grickalice nikada i nije jela, slatko ne voli. Osjećam se bespomoćno jer ne znam kako joj pomoći a vidim da je svakim danom sve gore. Molim vas neki savjet, ideju, prijedlog za nešto što bi joj otvorilo apetit, način na koji bi joj hrana postala draža. Molim vas pomozite!