Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: selidbe preporuka

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno selidbe preporuka

trebam firme za seljenje
    jeftine

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

podižem

dajte preporuke firmi u Zg-u, po mogućnosti ne onih skupih

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mrav- mi smo bili jako zadovoljni. brzi, uredni, tihi, pažljivi.

sandi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nas su prije 3 mjeseca selili "Gluhak Josip i Sin", selili smo uobicajenu kolicinu namjestaja iz 2-sobnog stana izuzev kuhinje, platili 1700 kuna (dolazak i demontaza, prijevoz i ponovna montaza). Uglavnom, bilo ih je petoro, trajalo je 6 sati i jedino s cime bas nisam zadovoljna je njihov stolar jer 2 godine stara Hespo spavaca soba od kad ju je on sastavio grozno skripi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

remar, mi smo se s njima selili, sad dal montiraju i nemontiraju ne znam nije nam ni trebalo to smomi polako. http://www.remarcroatia.hr/ inače plača se po satu cifra pred 5 godina je bila cca 200kn, dečki su čak i komodu nosili na 3 kat pješke

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi smo se selili prošlog ljeta. Najprije sam kontaktirala Mrave, ali oni su u kolovozu (kad smo mi planirali selidbu) imali kolektivni godišnji, tako da je izbor pao na Kalimera. I bili smo super-zadovoljni. Ne sjećam se cijene, ali nije bilo nešto strašno (sjećam se da je sve skupa trajalo malo dulje nego što su procijenili, ali nismo za to platili ništa veću cijenu nego što je bio prvotni dogovor). Bili su vrlo točni (u minutu), vrlo pažljivi, pristojni, čak i simpatični, sve su razmontirali što je trebalo, njihov stolar došao je posebno da ponovo sastavi ogromni radni stol koji nije išao kroz vrata čak su i pijanino preselili bez trauma po instrument. Uglavnom, preporučujem ih kome god treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •