Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Pozdrav svima

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno Pozdrav svima

IMALA SAM PROBLEMA SA ŠTITNOM ŽLJEZDOM.Operisala sam strumu prije tačno godinu i pol.. Doktorica mi je rekla da mogu imati djece..pokušavamo već par mjeseci ali rezultata nema
    prije par dana su me pčeli boliti jajnici malo grudi,učestalo mokrenje i mučnine bez povračanja.meca mi je bila 15.09.....dali sam trudna .....???? molim vaše mišljenje

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

A da napraviš test? Ili pođeš vaditi betu?
    Sretno!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

aida, ako ti je menstruacija bila 15.09., danas ti je petnaesti dan ciklusa. Znači možeš biti trudna oko jedan dan.

Sve je to još jako prerano. Nema ti druge nego strpiti se bar dva tjedna do mogućeg testiranja.

I želim ti plus na testu!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

hvala vam puno neznam nejbolje je pričekati još malo....s prvim dhetetom nsam znala da sam trudna dok nije kasnila...nikakvih simptoma.....hvala vam punoooo

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

ej ćao pet znam da mi je rano za test ali ovo boluckanje u stmaku mučnine i t uglavnom popodne

dali je neka od vas imala dijareju-proliv u ranoj trudnći?????hvala vam puno veliki pozdravi............

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam imala proljev u ranoj trudnoci, mislila sam da je neki drugi uzrok u pitanju jer jos nisam ni znala da sam trudna.
    Kasnije sam negdje procitala da je i to jedan od mogucih znakova trudnoce
    Ne znam, za sada se svi tvoji simptomi cine obecavajuci, ali ipak ces se morati jos malo strpiti za testic ili betu i onda ces tocno znati.
    Nadam se lijepoj vijesti uskoro!
    Sretno!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

hvala vam puno ,,,,ma nekako mi svi siptomi upućuju na trudnoću....sad osjećam da su mi grudi pomalo bolne na didir.....volila bi i radili smo na bebi mjesecima ali hormoni štitne se nekad uzburkaju pa neznam jesuli baš oni razlog što dosada nisam stala u drugom stanju.....HVALA VAM SVIMA JOŠ JEDNOM....VELIKI POZDRAVI....

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Evo mene opet samo da se zahvalim svima da vam javim da je test pkazao 2 crtice .....pozitivan..... hapyy sam hvala još jednom na pomoći...

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Čestitke!!!!!!!!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj aida1980 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene opet samo da se zahvalim svima da vam javim da je test pkazao 2 crtice .....pozitivan..... hapyy sam hvala još jednom na pomoći...
    Čestitam!

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

CESTITAM!!!!!!!!!
    Sada te ceka predivnh i uzbudljivih devet mjeseci do upoznavanja s vasom bebicom!
    Uzivaj u svakom trenutku, brzo to proleti.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

hvala vam malo sam zaboravila sve to moja djevojčica ma 4i po godine ali uživaću to je sigurno...veliki pozdrav svima javim se opet...pusa za sve na forumu..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •