mogu ja opet uletiti s jednim od mojih prijedloga
još od zadnje rasprodaje ne izlazi mi iz glave kako je jedan prodavatelj donio od 30 valjda preko 10 komada gaća po 2 kune, nit se to isplati njemu nit Rodi a pitanje je jel itko od kupaca i kupio te (prilično nošene) gaće
valjda je čovjek mislio da mora imati 30 komada pa nakupio gaća...
prijedlog je, pitanje je naravno koliko je to organizacijski posla:
uvesti šifre od maksimalno 20 i maksimalno 30 komada
- novi prodavatelj i stari prodavatelj s dosta vraćenih komada zadnji put na rasprodaji može dobiti samo 20 komada
- stari dobri prodavatelj (koji će se naravno opet morati prijavljivati za šifru) može dobiti 30 komada, možda da se gleda i više puta sudjelovanje na rasprodaji
time bi se spriječilo da se troši vrijeme volontera i Rode za svu silu robe koja uopće nije za prodaju
jednostavno neka i prodavatelji "zarade" šifre od 30 komada
i općenito mislim da bi trebalo razmisliti da se uopće ne prima za prodaju roba koja je:
- vrlo nošena, isprana, izbljedjela
- roba s flekicama
- dosta nošene cipele (piše da se ne primaju a uvijek ih ima)
- nošeni donji veš ?
takva roba bi mogla po meni samo u donaciju ili Rodi ili u Karlovac,
Roda organizira pa neka Roda i određuje
puno vremena gubi na robu koja je loša... osobno ako mislim da bi nešto bilo za prodaju od maksimalno 10 ili manje kuna, doniram...

Odgovori s citatom

u ormaru.
) i mogu reći da je meni neugodno donijeti nešto isprano, razvučeno, zaflekano....Baš iz tog razloga sad rijeđe i dolazim jer dijete je poraslo, a time automatski ima i manje očuvanih stvari. Više niti jedne hlače ne završe bez rupe na koljenima. Zato ja uputim prijateljice, susjede, kolegice sa posla..u to kako funkcionira rasprodaja i da mogu nešto zaraditi na stvarima koje im doma ionako stoje. Mislim da je važno da se prodavatelji izmjenjuju jer nitko nema neograničenu količinu kvalitetne robe, a kako dijete raste to bolje uništi robu (barem moj sin).