Pokazuje rezultate 1 do 50 od 480

Tema: Rasprodaja - oduševljena i razočarana

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ok, pošto su stvari takve kakve jesu, nećemo ništa mijenjati. Na rasprodaji robice koja je u 11 mj meni iz Slavonije dolaze mama, sestra, šogorica i svekrva. Tada sam sigurna da ću kupiti lijepih stvari malom, a i ovo koje će doći na proljeće će imati nekih novih stvarčica koje su mi falile s prvim djetetom. Imati ću đon-obraz, ponesem si sendvič i još tamo uz put i pojedem, da ne ogladnim. Pošto sankcije ne postoje, a vidim pojedinci ne vide razlog zašto bi se stvari poboljšale, ne vidim razlog da se i ja sama ne snađem pa iskoristim priliku. Eh, kad bi barem ostavila srce kod kuće i tako bezdušno išla u harački pohod po robu... onda ne bi niti pokušavala pomoći da se ovakvim osobama stane na kraj... Jer, više od pola tih ljudi koju su kupovali na rasprodaji nije na rodinom forumu i vidjevši osobe koje na ovakav način dolaze da robice bez da zbog svog nekulturnog ponašanja budu kažnjene da na toj rasprodaji ne mogu više kupiti ništa, i same će na sljedeću rasprodaju doći s takvom metodom. I šta smo napravili?
    Žao mi je cura koje volontiraju i Rode kao udruge koja stoji iza toga da se pročuje glas kako funcioniraju rasprodaje. Tada će se dogoditi da će samo osobe koje su se spremne tuči i čupati ići na rasprodaje, a normalan svijet ostajati doma. Ja nisam došla po novu jaknu za 20,00 kn, nisam čak ništa ni očekivala da ću naći, a ipak jesam i napominjem da sam ja sretna zbog toga. Ako vi želite da to izgleda kao što izgleda u harrodsu, ne kužim zašto onda danima volonterke provode razvrstavajući robu. slažu po veličinama i sl. Onda stavite sve u jednu halu na sredinu i tko zgrabi njegovo je. A ako su vama primjeri ti gdje se kampira pred ulazima, gdje gaze po ljudima... ma mislim ono.... ako vani budu rekli da je govno hranjivo, da je savršen izvor vitamina i nastane stampedo u redovima za njega zar ćemo i mi tako? Nema li nekih boljih primjera koje bi trebali slijediti, da mi budemo primjer njima a ne oni nama. Šta mi moramo biti necivilizirani zato što je to i vani tako... Ma super ...
    Posljednje uređivanje od slavonka2 : 26.09.2011. at 16:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •