Pokazuje rezultate 1 do 50 od 480

Tema: Rasprodaja - oduševljena i razočarana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A kako je bilo prije? Kad nije bilo obrazaca, kada su se šifre djelile telefonski?
    Ja moram priznati da nisam nikad to pročitala od-do, ni ono za povrat poreza ni to da li bi donirala ili ne bi. Pa to mi se podrazumijevalo. Ja imam korist od rodine rasprodaje za svoju djecu jeftino kupim, a i nešto si zaradim, radim nekaj korisno u životu-volonitram (djeca su ono što me zanima) i opet, roda ima korist od mene jer proda moju robu i zaradi nešto na njoj (uvijek mi ostane malo neprodanih stvari, baš malo, ja uvijek budem jako zadovoljna)

Mislim, kome ću ako neću RODI. Svi ti koji prodaju su roditelji i TREBALI BI razmišljati da svi od toga imamo korsit, a ne da se dobor debelo zarađuje na tome. Na krivom su mjestu, ako žele dobro debelo zaraditi...Neka se bakču s ovim gore kaj sam već navela.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala charlie

angie, moja obitelj me je odma locirala. svi oni misle da sam prestara za taki poso

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

baš sam gledala neke stare topice tu na rasprodaji i vidim da se za subotu zapisivalo skoro pa po 40 volontera, a sad ih dođe koliko vidim, duplo manje

treba animirati ljude da sudjeluju, evo idealne prilike, iduća rasprodaja je jubilarna

trebamo malo reklame, možda da se već mjesec dana prije rasprodaje po forumu postave banneri (onaj gore i onaj dolje na kraju posta na nekoj temi) u smislu:

"Sudjeluj na jubilarnoj 30. Rodinoj rasprodaji:
    prodaj, kupuj, doniraj, VOLONTIRAJ!"

i obavezno link na upis u knjigu dežurstava i pravila rasprodaje

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku

"Sudjeluj na jubilarnoj 30. Rodinoj rasprodaji:
    prodaj, kupuj, doniraj, VOLONTIRAJ!"

sviđa mi se

Pravila pisanja postova