ne...bila sam vec i nikad nije bil oovako lose...
ne kzaem da poslije nije bilo robe...vjerojatno je za one koji su dosli kasnije ili su imali volej cekati da copori nekulturnih razvrstaju sto zele a sto ne...uzmu hrpetine robe i onda premecu na podu dal im pase cijena i dal im uopce treba i onda jo ostave bezevze baceno na nekom stolu koji nema veze s onim sto pise

nije krivica vas i organizacije nego nekulutra pohlepnih ljudi...inace volim raspordaje i volim guzve ali ovakvk ograbljenje me ubije u pojam...a fakat su stvari skupe..vecina majica koje sam primila u ruke (kratki rukav) su po 20 i 25 kn..to mi ipak malo pretjerana cijena...
a haljinicu za 2 godine nisam nasla ni jednu jedinu a prosla sam 3 puta po istim mjestima...
ajde,...za L. sdam kupila cca 7 majica i 3 hlaca i ok...ali za nju bas nista...
:/

i da...vidjela sam ispred mene je stajala zena i kupila je pamucnu kapicu za 15 kn :/ meni je to ono...ja tu prodajem trenirku za 20 kn pa ne mogu prodati...(a mozda je meni greska sto ne pisem marke a tamo se vidi jel je ili nije)
i najbolje mi kaj je netko stavio majicu od cokse...je za 5 kn ali reklamna majica koja je bila gratis uz cokolade...

al ok...dosta o tome...mene ovaj put razocaralo..ok ako si u zg pa skoknuti usput ali putovati radi toga..ne isplativo