Pokazuje rezultate 1 do 50 od 480

Tema: Rasprodaja - oduševljena i razočarana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo ja Prodavala jednu trenirkicu. Gorni i donji dio i majčica. U dobrom stanju, nepoderano, ispavan cif, oprano, uredno, neisprano, malo više fensi trenirkica....
    Ja sam stavila, ako se ne varam 50 kn. I nije se prodala. A ja nemrem vjerovati pa kako to. Ipak su to tri djela, firma je Koki, dakle kvalitetna marka i ne baš jeftina.
    Ali eto, ostala je! Možda je drugima bila ružna a meni baš lijepa. Ali dobro, ja zadovoljna, jedna od 4 stvari koje su ostale.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja Prodavala jednu trenirkicu. Gorni i donji dio i majčica. U dobrom stanju, nepoderano, ispavan cif, oprano, uredno, neisprano, malo više fensi trenirkica....
    Ja sam stavila, ako se ne varam 50 kn. I nije se prodala. A ja nemrem vjerovati pa kako to. Ipak su to tri djela, firma je Koki, dakle kvalitetna marka i ne baš jeftina.
    Ali eto, ostala je! Možda je drugima bila ružna a meni baš lijepa. Ali dobro, ja zadovoljna, jedna od 4 stvari koje su ostale.
    Ja tebe potpuno razumijem, ali i sebe, starog majstora kupovanja na buvljaku. U mojoj glavi nema šansi da bih za nešto rabljeno, evo baš konkretno, trenirka o kojoj pričaš, baš ta tri dijela, koštala više od 20-30 kuna.
    Ilustracije radi, kupila sam jučer kćeri na Hreliću savršenu zimsku jaknu, toplu, izgleda nova novcata, ne da nema oštećenja, nego djeluje ful novo, iz Orsaya, sasvim obične butige u West Gateu, ali solidna roba, dakle, jučer na Hreliću sam je kupila za 15 kuna. Jakna zimska, veličina 12, ne prdavi bodić od 3 cm pamuka.

To su moji kriteriji buvljaka, to je buvljak, ne mogu ja sad krpati nečiji kućni budžet zato što je on kupio skupu marku ili ju donio iz Tunguzije djetetu, emotivno se vezao, i sad to netko treba naknadno pokriti jer on opet želi kupiti novu skupu oblekicu, a staru ne bi poklonio.
    Mene se nečiji budžetski izleti zapravo ne tiču, kad kupujem rabljeno, hoću jeftino.

Nisam uopće pričala o tvojoj trenirci, ana, niti o bilo čemu tvom ili nečijem konkretnom jer ni ne znam šta ko prodaje, uzela sam citat jer mi je primjer trenirke poslužio kao ilustracija kako ja doživljavam buvljak i rasprodaje.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    U mojoj glavi nema šansi da bih za nešto rabljeno, evo baš konkretno, trenirka o kojoj pričaš, baš ta tri dijela, koštala više od 20-30 kuna.
    pa sad, to si onda (po tvojoj logici zimske jakne od 15 kuna) previše rekla.
    ovaj anin kompletić bi trebao biti na poklon.
    ne može se to baš tako gledati, neno.
    ne ti, ne ja, nego općenito.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    pa sad, to si onda (po tvojoj logici zimske jakne od 15 kuna) previše rekla.
    ovaj anin kompletić bi trebao biti na poklon.
    ne može se to baš tako gledati, neno.
    ne ti, ne ja, nego općenito.
    Ma ne, nisam mislila da se ide čistom matematikom, objasnila sam u prethodnom postu, gdje je što jeftinije i zašto. Na Hreliću se pamučni komadi prodaju i po jednu kunu, ali kako je rekla apri, nema plaćanja najma ni ostalog, a i puno toga oni skupe od kojekuda pa si mogu priuštiti da dijele bagatele.
    Ja to ne uzimam ni kad je džaba jer je u lošu stanju, sasvim je druga priča kad roditelj nešto donese očuvano od doma.
    No, za sve to imam neki svoj limit u glavi, a očito da svatko ima svoj.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rossa, hvala ti puno sto si jutros odradila primopredaju prostora

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    rossa, hvala ti puno sto si jutros odradila primopredaju prostora
    nema problema. usput mi je bilo

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Zahvaljujem na omogućenom učešću u volontiranju na sajmu. Vjerujem da se otvorenom raspravom na temu može postići da većina učesnika u ovoj korisnoj djelatnosti Roda bude zadovoljna.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam kako, da oformimo Komisiju za lijepo?
    mozda ljude u tejkstu rasprodaje pozvati da staru robu doniraju, za recikalzu tekstila i sl, ali da se na rasprodaji slabo prodaje i da je nema smisla donositi

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam kako, da oformimo Komisiju za lijepo?
    mozda ljude u tejkstu rasprodaje pozvati da staru robu doniraju, za recikalzu tekstila i sl, ali da se na rasprodaji slabo prodaje i da je nema smisla donositi
    Evo mogu ja biti u komisiji za lijepo?
    Hehe, šalim se malo, ali ima stvari, mislim da svi starOsjedioci jakO dobro znaju o kakvim stvarima je riječ, koje jednostavno nema smisla zaprimati i na njih trošiti vrijeme.
    A ideja o reciklaži je super!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •