-
Crvenilo oka
Jutros mi sveki veli kaj mi je tako crveno ok.
Idem se pogledati i stvarno u desnom oku u desnom čošku mi je ful crveno kao da mi je neko pofarbao crvenom onako kao mali krugić, vidi se dosta.
Sd nemam pojima kaj da radim.
Inaće sam to oko operirala i strabizam i imala sam transplataciu rožnice prije 10 godina pa me i zbog toga više strah.
Inaće se kontroliram na Sv. Duhu i baš sam bila prije par mjeseci gore i sve je bilo ok i jednom godišnje idem na kontrole.
U principu ne osijećam niš niti me oko boli niti peće ništa niti mi se vid muti, baš niš.
E sad ne znam da odem kod obićnog okuliste ili da idem direkt gore a nije ni nikako usput pogodtovo sa malim.
Ne znam jel imao netko slićan problem...
-
Mojoj sveki se to dogodilo prije par godina i liječnik joj je rekao da joj je pukla kapilara u oku.
Morala je kapati nekakve kapi i prošlo joj je za par dana bez nekih posljedica.
E sad, pošto si ti već ranije imala problema s očima, ja bih na tvom mjestu ipak malo puhala i na hladno.
Vjerujem da ni kod tebe nije ništa ozbiljno, ali ipak posjeti liječnika za zlu ne trebalo.
I javi dobre vijesti.
-
Ma da, pukla je kapilara.
Meni se to dogodi svake zime kad mi se začepe sinusi i kad jako pušem nos. Hoće mi se to dogoditi i od kihanja... Prođe za par dana.
Ako te brine, za svaki slučaj barem nazovi svog obiteljskog liječnika.
-
I od visokog krvnog tlaka cesto se dogodi puknuce kapilara u ocima, jer su te najosjetljivije.
-
>U subotu sam bila na kuglanju pa mi vele da je možda od toga pukla
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma