Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Što staviti umjesto štep deke?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Što staviti umjesto štep deke?

DakleM, što stavljate u krevetiću na madrac ispod lancuna? Štep deke ne postoje za tako male krevetiće, jel tako? ja sam uvijek nekakve dekice stavljala ispod, čisto da ne bude direkt na madracu. Sad evo perem svu tu posteljinu pa mi palo napamet da bi se mogla raspitati postoji li kakvo bolje rješenje od ovog moga

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikad nista posebno. ni na koji madrac. jedino sto nasi svi madraci imaju su po dvije donje plahte (na madrac stavljam obicnu bijelu s lasticima, na nju stavim onu na kojoj ce se spavat). to je sva ekstra zastita koju imamo.
    Posljednje uređivanje od litala : 27.09.2011. at 09:32

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

A zašto bilo kakva zaštita osim plahte? Ja nemam ništa...niti razumijem svrhu - dajte me prosvijetlite!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam imala dječje štep deke (sama napravila, i za krevetiće i za kolica), ali kad su bile u pranju, stavljala sam ručnik za kupanje (debeli mekani frotir) ispod plahte i to mi je bilo ok. Ispod toga je bila nepromočiva podloga, pa mi je bilo draže ipak nešto staviti da dijete ne leži na plastici.

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ima tak mala štep deka u dučanima s dječjom posteljinom

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto bilo kakva zaštita osim plahte? Ja nemam ništa...niti razumijem svrhu - dajte me prosvijetlite!
    Pa svrha bi bila kao za odrasle, ja ne spavam direkt na madracu nego ispod lancuna imam štep deku. A pogotovo za ovako malešne bebe kad svako malo procuri pelena, zgodnije je oprati to što stoji na madracu nego madrac. Mislim da ću ostati na dekicama

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Kužim za bebe a koja je svrha za odrasle? Ma, možda bolje da ne znam - jedna stvar na koju koju nemam pa da potrošim novce koje nemam!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa isto ti je - mi spavamo na kauču koji se rasklapa i ima neugodnu rupu u sredini. Koristimo štep deku. Moja djeca imaju feder madrace i puno je ugodnije spavati ako na to staviš štep deku.

Osim toga, ja sam nebrojeno puta falila Bogu na štep deki koju možeš i oprati kad mi je po noći procurilo (užasno jake menstruacije) ali bez obzira na sve to, nije mi ugodno spavati direkt na madracu.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Trina postoji štep dekica, ja je imam, kupila sam je u Dote u Splitu, periva je u mašini , to je ona tanka, LIO.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pošla sam vidit malo po dućanima. šteo deka stvarno postoji ali kako košta 150 kn a stvarno je neka tanjušna, mislim da ću ipak ostati na svom starom sistemu.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Pošla sam vidit malo po dućanima. šteo deka stvarno postoji ali kako košta 150 kn a stvarno je neka tanjušna, mislim da ću ipak ostati na svom starom sistemu.
    U Sinju postoji jedan mali obrt koji radi štep deke od prave vune u svim dimenzijama.Mi smo nedavno radili deku za veliki krevet i jako smo zadovoljni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •