-
DV Svemirko
Cure hitno trebam pomoć.
Dobila sam posao na drugom kraju grada od vrtica u koji idemo.Nema šanse dobiti mjesto u bilo koem gradskom vrticu i izgleda da sam osudena na privatne vrtice.
Ja sam inace veliki protivnik privatih vrtica jer smatram da oni samo ganjaju profit i da je djeci neusporedivo bolje u gradskom vrticu.Ali eto-mogu birati da mi se djete dize prije 6 i da je u vrticu od jutarnjeg do popodnevnog dezurstva što mi nikako nije drago.
Dali itko ima iskustva sa vrticem Svemirko na Srebrnjaku?Pliz pliz pliz.
Našla sam par komentara na netu.neki su pozitivni, neki negativni i uopce neznam sto misliti.
Možda ima ovdije koja mama saa konkretnim iskustvom
-
Isto pitanje: ima li tko iskustva s DV Svemirko na Srebrnjaku?? Vidjela sam samo nekoliko vrlo losih postova u vezi njih, ali su stari nekoliko godina, pa je moguce da stvari vise nisu iste..
Ili imate li iskustva s nekim vrticem u neposrednoj brzini Srebrnjaka (ali na brdu, ne dolje)?
-
Bili smo tamo prošle godine i nakon nekih nesporazuma u početku, bilo je sve u redu. Tete su mlade i dosta su se mijenjale ali mislim da to djeci i ne pada tako teško. Dosta se radi s djecom. Moja jedina zamjerka je da je u sobama prilično hladno, naime termostat je namješten na 20 stupnjeva (zakonski je 20 do 22 stupnja).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma