Moj S. je danas imao sluzavu kakicu u dva navrata. Jednom je bila zelena a jednom žućkasto-zelena. Što bi to moglo značiti? Mokrih pelena ima 6-7.
Moj S. je danas imao sluzavu kakicu u dva navrata. Jednom je bila zelena a jednom žućkasto-zelena. Što bi to moglo značiti? Mokrih pelena ima 6-7.
Moj M. je imao sluzavu stolicu nekoliko puta.
Jednom je to bilo zbog prehlade, a za ostalo nisam uspjela odgonetnuti razlog.
Ako dojiš, možda može biti od nečega što si pojela.....
Uglavnom mislim da ti to nije ništa zabrinjavajuće ako ne potraje.
da, pade mi na pamet da sam pila jogurt od kog me bolio stomak i juce i danas. ali nisam skužila da je od jogurta.vidjet cemo danas popodne sto će mali napraviti
![]()
Pa ne znam sad stvarno. Ja se non stop nalijevam mlijekom, i nije bilo tih problema. Jedino smo sad promjenili proizvodjaca, mozda je to. A i taj jogurt je isto neki koji nisam skoro pila. Uvece je imao zelenu stolicu, onako, kao spinat.sunca prvotno napisa
Sto se moje ishrane tice, jedem dosta rize i piletine, i nisam bas nista konzumirala od najcescih alergena, osim sto sam jucer pila to novo mlijeko i musli sa ljesnjakom. Vidjet cu sutra kako ce bit.
Inace, lijepo napreduje. ima skoro 3 mj, a na posljednjoj kontorli koja je bila sa 2mj i 9 dana, imao je 6650. Rodjen je sa 4750.
Ma ja ne bih rekla da je to alergija.
Bez brige, vjerovatno nije ni prvi ni zadnji put da je imao sluzavu stolicu!
Ako te baš brine, uvijek možeš odnjeti stolicu na analizu.![]()
sutra cu preskociti mlijeko, vrhnje, jogurt, pa ako se ne popravi stanje, nosimo kakicu na analizu.
Jan je često imao zelenu stolicu, a ponekada i sluzavu. Zelenu boju neću komentirati, mi smo ju prihvatili kao normalnu i nismo se opterećivali time. Za sluzavu stolicu nam je pedijatrica rekla da je to OK jer se na taj način čisti od šlajma.