Molim vas,pomagajte!!Baš mi se ne ide u Stupnik,a dosta mi je hitno.Dal zna netko jel ima nešto tako npr. u Dubravi,Sesvetama,Dugo Selo.....??
Hvala!!!!![]()
Molim vas,pomagajte!!Baš mi se ne ide u Stupnik,a dosta mi je hitno.Dal zna netko jel ima nešto tako npr. u Dubravi,Sesvetama,Dugo Selo.....??
Hvala!!!!![]()
Ono što sam ja znala, propalo.
Čak i ono u Zvonimirovoj.(Možda na vratima piše da su se preselili, ali nisam izlazila iz tramvaja da pročitam)
Ima boja u plodinama....
U gelu i prahu....
Neznam jesu ti blizu![]()
Nema ništa blizu, ja naručim putem neta pa mi stigne za 2-3 dana.
Probala boje u prahu iz Plodina i nisu dobre, žuta ispadne narančasta, plava je presvjetla, crvena je ok.
One u gelu nisu intenzivnih boja.
Ja sam probala zelenu iz plodina, ispala je ok.... Žuta mi nije bila dobra....
Druge nisam (jer sam nabavila wilton u gelu), ali znam da plodine imaju, pa sam navela kao mogućnost....![]()
Evo ja kupila tekuce! U konzumu, pakirane su kao kapi za oci u one bocice po 4 u paketu! Oko 20 kn, radila sam spidermana tortu i ok je ispalo! Inace ako imam cajta narucim iz dora usluga i dode mi za 2 dana!
Thanks cure,budem otišla do Plodina.Jel imaju crnu u prahu?
Superx,probala sam sa tim bojama i nije loše za nuždu,ali su mi bljedunjave.
Drugi put ću zvati Doru jer mi gori pod petama :D
E ako imaju crnu, jupi! Taman mi za oci treba
ja sam koristila jestive boje- mercator. masu radila sama.
crnu sam dobila od tekuce arome cokoladejer je u paketu boja bilo samo zuta, crvena, plava i zelena.
Samo da javim da ima boja u prahu (crvena,plava,zelena i žuta) za kupiti u Plodinama i u velikim Konzumima.Probala sam sve osim žute i baš su intenzivne...mislim da je 10gr oko 15kn.
Meni se te u prahu ne rastope dobro, jedino da ih sa malo glicerina otopim.
Smeđu sam dobila po leonisinoj preporuci sa aromom čokolade ali nije moglo do crne nego onako smeđa, dodala sam kako da je ne posvijetlim šećerom! (usula sam cijelu flašicu da bude tamnije)![]()