a ja imam problem da je prošlo 60dana od naruđbe i selleru sam konstantno slala mail i on kaže da je vjerojatno do pošte... da se strpim i sad u zadnjem mailu sam dobila ovaj odgovor:

we are sorry to you for the inconvneince caused
we are sure send the parcel to you .the parcel should be on the way to you
pls do me a favor to wait for 7 days about your parcel arrive to due the customs inspection
pls feel free to contact us if you have any question
best regards

Što da radim? MOLIM VAS POMOC!!!

Citiraj (maša) prvotno napisa Vidi poruku
Ako ne stigne do 30 dana šalješ poruku selleru da provjeriš je li se paket njemu vratio, ima li nekakqav trackoing number pošiljke.
Ako se seller javi i kaže da kod njega nema, nema broj i zamoli te da pričekaš još, čekaš. Obično sami ponude ako ne dođe za 10-15 dana da će poslati novi item bez ikiakve naknade a tebe zamoliti da ukoliko stignu oba paketa da jedan vratiš natrag ili platiš i drugi, neki daju drugi i ne traže ništa više.

Meni je u 5 godina koliko naručujem (a naručujem previše ) samo 2 paketa nisu stigla.
Za jedan se seller nije javljao, nakpon 43 dana otvorila sam dispute na paypalu (rok je 45 dana od kupovine) i vraćen mi je novac.
Drugi seller je poslao ponovo i taj poaket je stigao brzi, prvi nikad nije došao.