-
Tebi tvoj barem u privatan posjed baca... Ali nasmijalo me (onako kiselo, bas me takvi postari ljute!) ono o kosnji i paketu.
Ovo ostavljanje na podu (!) pod sanducicem je na ulazu u zgradu koji je malo zavucen od ceste, ali blizu nogostupa, prolaze ljudi.... Mogla bi mi se vrlo lako dogoditi i situacija "pojeo vuk magare"... I zalila sam se posti, ali oni kazu da (talijanski) postari nisu duzni zvoniti za svaku posiljku, samo preporucenu... A ovakvi paketici ne ulaze u domenu 'pravog paketa', kojeg ovdje dostavlja druga firma/sestrinska. I ne stanu svi u sanducic.
Naravno da je povoljnije naruciti nesto kao 'small packets' umjesto 'international signed for'... pa onda snosim rizik i 'signed for' narucujem samo ono sto je zaista bitno/jako puno placeno.
Ono od cega mi dodje slabo u zelucu je da smo prije imali postara koji je zvonio za svaku posiljku (bez obzira na njeno formalno 'ime) koja ne bi stala u sanducic, a ako me ne bi bilo, ostavio bi mi ceduljicu. No nazalost, takav postar je - smijenjen. :jos-jedan-kiseli-smijesak:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma