-
Nije rok 43, nego 45 dana, zadnji dan, datum za ostavljanje feedbacka/otvaranje case-a ti se prikaže kad odeš u purcess history, pa imaš fotke kupljenih stvari, nakon nekih mjesec dana, ćini mi se, ispod fotke se pojavi da ostaviš feedback do tog i tog datuma, a ako ima problema da ideš u ebay resolution centar i tam riješiš stvar.
Kada item ne stigne za nekih mjesec dana iz USA/UK ili 40-ak dana iz Kine ili HK, onda obavijestim sellera i pitam dal mu se možda vratio, pa čekam odgovor.
Nekad oni ponude sami refund ili da pošalju ponovo, uvijek biram refund, jer ako pošalju ponovo isti takav item (ako je shop u pitanju), tko garantira da će mi ovaj put doći, kad već prvi put nije?
Ponekad zamole da pričekam koji dan da je poslano i da će možda doći, ja im odgovorim da ćekam do tad i tad-43. dan, pošto je vremenska razlika, bla-bla, pa da ne ostanem kratkih rukava i ako do tad ne stigne da otvaram case.
U par navrata mi se dogodilo da sam otvrila case, dobila povrat novca i paket je naknadno stigao.
U tom slučaju javite selleru da vam pošalje email koji ima prijavljen na paypal i odete na svoj paypal računte ponovo uplatite novac koji vam je refundiran, na tu njegovu mail adresu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma