Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: dječiji dijabees i nekonvencionalna medicina?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

kornjača, ali kako ste potpuno ukinuli inzulin?! Pa ne služi inzulin samo za pokrivanje hrane, postoji i BAZAL koji se mora davati i koji nema nikakve veze s hranom, jer pokriva bazalni metabolizam.

Moja ketoacidoza desila se PRIJE dijagnoze same, bila sam jako bolesna ali nisam znala što mi je. Tako sam u stvari dijagnosticirane. Nikada u životu otkako sam na inzulinu (preko 20 godina) nisam preskočila bazalnu dozu, nikada.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    kornjača, ali kako ste potpuno ukinuli inzulin?! Pa ne služi inzulin samo za pokrivanje hrane, postoji i BAZAL koji se mora davati i koji nema nikakve veze s hranom, jer pokriva bazalni metabolizam.

Moja ketoacidoza desila se PRIJE dijagnoze same, bila sam jako bolesna ali nisam znala što mi je. Tako sam u stvari dijagnosticirane. Nikada u životu otkako sam na inzulinu (preko 20 godina) nisam preskočila bazalnu dozu, nikada.
    sad malo srećemo s teme i mog pitanja ali odgovor je u tome što se desila strašna hipoglikemija, koja se odrazila i na oči. to je grozno i opisivati, hitno smo otišli na kliniku i po preporuci dijabetologa isključili i bazal, ne na svoju ruku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •