lore prvotno napisa
Ja iskreno ne znam zasto se instrukcije smatraju kao nesto nepozeljno..dapace, ja to vidim kao unaprjedjivanje znanja djeteta..svakako dobar profesor 1-1 moze sa djakom napraviti cudo..i ako je profesor dobar onda je to korisno utroseno vrijeme koje je djetetu ujedno i zabavno..mi na tecajevima za odrasle imamo minimalno 8 razlicitih aktivnosti u sat i pol vremena a za djecu je toga puno vise i raznolikiji su jer im je pozornost kraca..a u skolama za djecu se s djecom i druze i socijaliziraju..sama sam isla na bezbroj tecajeva od malena i svaki pamtim s veseljem..
takodjer ne zelim pljuvati po knjigama od Skolske knjige ali ruku na srce gotovo sve njihove knjige su miljama daleko od suvremene metodike..
svakako mislim da i mama moze puno toga s njim napraviti, par slikovnica za prije spavanja, krizaljkica, koji crtic zajedno pogledan na engleskom (Peppa pig i Pocoyo su dosta dobri za takav osnovni vokabular..gledas s njim, ukazujes mu na rijeci- fraze..uzmes neke flash kartice ili memory kartice pa se igrate (za engleski imas jako puno toga i online pa samo printas, pitati cu frendice pa cu ti probati nesto pasteati), uzmes lopticu pa se dobacujete i vjezbate fraze, glagole..krizaljkicu (one koje sam ti preporucila su stvarno ok i nisu skupe), pjesmice, bojanke u kombinaciji s naljepnicama...ima stvarno divnih stvari za engleski