Cathy, a kakvi budu krumpirići i pohnaci? Isto hrskavi ili je ipak zamjetna razlika?
Cathy, a kakvi budu krumpirići i pohnaci? Isto hrskavi ili je ipak zamjetna razlika?
Imamo Delimano na vruci zrak. Ok je, ali meni milijon nedostataka.
Uzeli smo radi krumpirica, jer djeca bas vole, pa da ne jedu masno.
Nedostaci:
- pece se dugo - cca 20 min
- stane malo, znaci da treba peci vise rundi - za 3 runde treba 60 minuta, do toga prethodna runda ne valja, kamoli prva
- treba ih vise puta stresti da se ravnomjerno peku
- dosta su suhi
Posljednje uređivanje od Anemona : 23.11.2020. at 13:14
Pozzz..ja je imam. Odlicna stvar.
Koristim ju za sada uglavnom za pomfrit koji ispadne odlican. Bitno ga je samo posusiti prije pecenja i - samo pola zlicice ulja.
Moja prijateljica ima tefal i zadovoljna je, tefal ima lopaticu koja tijekom pečenja vrti pomfri, ona misli da je to dosta bitno da se lijepo ispeče. Ali veli da ta lopatinca razmrvi panirani sloj na pohancima, da nije za to. Ja bih nešto i za pohance, a opet, nisam sigurna da li friteza bez lopatice koja okreće pomfri, on ispada dobro.
Koliko vidim cuisiner to nema, pa pitanje za vlasnice takvih friteza, pohanci ispadnu ok? Pomfri isto? Pečete još nešto drugo? Planiram uzeti veću (ovu od 5,2l ili takvo što). Hvala
je l ima netko iz lidla (8L)?
ja sam fan kuhinjskih gadgeta
nije da mi je neophodan aparat, ali eto... svatko ima svoje slabosti
Nisam ni ja mislila da mi treba dok ju nisam kupila. Doduše, Philipsovu ali radi na sličan način. Skoro da mi potpuno može zamijeniti pećnicu. Čak i kruh pečem u njoj. Prije sam imala tefalovu i u njoj nisam uspjela napraviti ništa osim krumpira.
Kad već voliš takve gadgete, sada ima za kupiti multicooker koji ima dva poklopca, jedan koji funkcionira kao airfryer a drugi kao express lonac. Samo nemam pojma bi li hrana iz njega bila kao i iz običnog airfryera.