Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 63 od 63

Tema: Interliber 2011.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj hibiskus prvotno napisa Vidi poruku
    uglavnom na planetopiji je budizam za majke snizen na 20kn
    Ima neka dobra duša da mi kupi ovo i pošalje poštom?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja bila jučer s 300 kuna i potrošila 600. Uništila me mogućnost plaćanja karticom. Ali bar sam nakupovala hrpetinu knjiga za Mo i za poklone.
    Kupila svašta nešto iz biblioteke Stribor po 19 kn. Mali princ s mekim koricama je bio 10.
    Ilustirrani klasici i klasici za djecu (stripovi) su po 5 kuna ili 5 komada za 20 kn - pa onda na sve to ide 3+1
    Profil ima super krpene knjige po 20 kn
    U Mozaiku sam uzela Antuntuna, Grgu Čvarka, Šumu striborovu i još neke jeftinije
    Nisam kupila jer je Mo premala i odmah bi to uništila, ali predivne, predivne su
    Mali princ 3D u Profilu za 150 kn, čini mi se i Pinocchio u Planetopiji za 130, mislim. Ali divne su. Kad šefica malo naraste.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima li kakvih snizenja Nasa djeca? Lani su imali super slikovnica po 10 kn.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Buuu, i ja bi na Interliber!
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 11.11.2011. at 11:51

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li kakvih snizenja Nasa djeca? Lani su imali super slikovnica po 10 kn.
    i ja sam prošle godine tamo svašta nakupovala po 10 kn, a sad nisam cijene gledala jer su mi se sve knjige činile bebaste (ono sa zvečkama i sl)
    Zaboravih napisati, super mi je i serija "Što sve Ana zna", a Mo ima novu omiljnu knjigu (nosila ju je danas u vrtić, kao za spavanje) Kako je Pahuljica nadmudrila vuka

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Je li netko vidio koja je cijena Čarobnih svjetiljki i Buda priča za laku noć na štandu od Planetopije?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ima neka dobra duša da mi kupi ovo i pošalje poštom?
    nisam dobra duša
    ali sam ti kupila
    ako ti je već netko drugi kupio nema veze, poklonit ću nekom

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

vani, u onim šatorima ima dosta sniženih knjiga, a vidjela sam na više mjesta prilično snižene enciklopedije, i o životinjama i o svemu otalome, ali nisam baš zagledala jer nisam imala vremena.
    kupila sam samo užase povijesti za T na egmontu i bvožićni poklon za mm.
    e da, i za sv. Nikolu za T sam kupila blago olimpi9jskih igara sniženo na 49 kn sa 400.

J je ove godine izvisio, ali njegove želje su bile za knjige koje su malo ili nimalo snoižene, pa ću to u miru, a ne u gužvi.

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Čarobne svjetiljke i buda za laku noc su mislim 120 kn (nije bas neko snizenje), a Andjeli za laku noc (nova knjiga u istoj seriji) 130 kn (sve sa 155 kn)

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Na Profilovom štandu iz bibliteke Tintilinić ima super slikovnica (autorica Jadranka Žderić): Rezanka, Čitanka, Brojanka, Bojanka i Crtanka, svaka po 5 kn! (samo je crtanka 7 kn) Odlične su mi! Na istom štanku imaju i jako dobre krpene knjige, par vrsta, od 15 do 25 kn.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Na Forumovom štandu su slikovnice Mačak Musti po 10 kn. Na štandu Naše djece isto ima povoljnih slikovnica. Za veće školarce, odlična knjiga "Elementi" na štandu Školske knjige. Pisalo je da je snižena sa 159 na 130 kn, a na kasi je izbacilo 111 kn, pa smo i platili 111.
    Posljednje uređivanje od Vivica : 12.11.2011. at 09:39

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, da se i ja javim post festum. Bila sam u subotu poslijepodne (čitaj: u najvećoj gužvi), tako da nisam imala previše strpljenja za razgledavanje i naguravanje. Kupila sam dvije knjige za odrasle, nešto više za djecu, uglavnom za poklone, i to je to.

Možda je to samo moj dojam i nema veze s realnošću, no čini mi se da su prošlih godina bila mnogo veća sniženja.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam ove godine baš dosta kupila - Franzenovu Slobodu (sniženo sa 150 na 100 kuna), Amos Oz Priča o ljubavi i tmini (250 sniženo na 150), kupili smo onu knjigu N. Turkalja sa sadržajima opera (sa skoro 300 kn sniženo na 115). Za dijete sam kupila pet knjiga iz biblioteke Stribor, sve za 80 kuna, i to sam našla vrlo zgodne naslove. Kupili smo još neke matematičke vježbenice, a Profil je izdao jednu zgodnu knjižicu sa matematičkim "problemčićima" - zove se Ispeci, pa mi reci.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •