Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: Izborni predmeti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Baš smo jučer na VR razgovarali o tome i roditelji su postavili problem sa suprotnoga gledišta. Naime, u našoj školi su svi izborni predmeti (ima ih 5) vezani uz nastavu, jer je škola mala, ima samo jutarnji turnus i ima prostorne mogućnosti. Neki roditelji su se žalili da djeca u višim razredima imaju ponekad i 7-8 sati i tražili su da se izborni predmeti prebace u drugu smjenu. Kad bi se tako učinilo, onda bi drugi roditelji tražili suprotno. U svakom slučaju, mislim da je previše da djeca imaju toliko sati u komadu i da u tim uvjetima ne mogu održavati pažnju. Zato mislim da je greška ono što mnogi roditelji čine, a to je da djecu upisuju na sve izborne predmete. To je preveliko opterećenje uz ostale aktivnosti koje djeca imaju.

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Zato mislim da je greška ono što mnogi roditelji čine, a to je da djecu upisuju na sve izborne predmete.
    Apsolutno potpisujem ovo. Pa ćemo malo Njemački, pa malo Informatiku, pa malo Atletiku, pa malo Dramsku, pa malo Sinhronizirano plivanje, pa malo Klavir. Sve je to super, ali za dijete ipak PREveliko opterećenje. Jedan izborni + jedna izvanškolska aktivnost je sasvim dovoljna. Treba ostaviti vremena i za obaveze sa redovne nastave, ali i za igru.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Zato mislim da je greška ono što mnogi roditelji čine, a to je da djecu upisuju na sve izborne predmete.
    Zdenka2?

Moje dijete je samo izabralo izborne predmete. Sve ...
    A lijepo sam joj govorila...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •