Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Rijeka - šetnja Šumom Striborovom

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Rijeka - šetnja Šumom Striborovom

"U subotu, 1.10. u 11 opet pokret u Šumu Striborovu - okupljanje od 10,30 na zadnjoj stanici linije 1 (Bivio) - zajedno s PD Kamenjak vodimo vas u šetnju Šumom Striborovom a na odmorištu - livadi - čeka vas pravi pravcati gospodin Zec. on će vam pričati bajke i to hrvatske, narodne. o ježevima i drugim šumskim i vilinskim bićima. Šumu smo otkrili u proljeće i bila je divna, mirisna. kakva je u jesen? moramo provjeriti!!! mame, tate, bake, djedovi, none i nonići - povedite svoje najmlađe, oni tu šetnju mogu povući, a priču jedva čekaju. no, djeca nisu uvjet za ovu šetnju - dođite svi koji želite subotnje jutro provesti u dobrom društvu i prirodi. čekamo vas! ali samo do 11 sati!"

Znam da je već bilo ovo negdje spomenuto, ali ne mogu naći. Zanima me može li se u tu šetnju kolicima tj. kakva je staza?

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi smo pisali o tome, i ne može se kolicima jer je put zaista kroz šumu, malo kamenjara, livadice, lagani uspon...
    Sa nama su bili dvogodišnjaci koji su bez problema prohodali do vrha i natrag uz malo stajanja i slušanja priče...
    Uzeli smo dekice, nešto za okrijepu i proveli ugodno prijepodne! Još su nas organizatori prve šetnje počastili napolitankama i sokićima na livadi za pričanje uz glazbenu pratnju i kratku pripovijetku!

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala Mislim da ćemo svejedno probati, sat i pol s pauzom stvarno nije puno...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja isto mislim doći, ali jedna je upravo zalegla vruća, pa ne znam što će biti od toga

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja još dvoumim... to nam je vrijeme inače za spavanje, pa ću nosati spavača cijelim putem... Vidjeti ću hoće li se dati starijoj princezi, jer danas je na školskom izletu u Puli...

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I mi smo htjeli doći, ali sam ja s malim završila u krevetu s temperaturom, pa će tata s curkom sam u šetnju.
    On je oduševljen, u toj šumi se igrao kao mali, baš lijepo što su je odlučili malo urediti i sačuvati za nove generacije.
    Posljednje uređivanje od Dragonfly : 30.09.2011. at 17:49 Razlog: tipfelerčina

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

balarosa - mi smo bili na otvorenju, zaista je predivno i vrijedi otići

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi se svi ljuljamo, vidimo se neki drugi put

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

MI smo već odlučili da idemo. Moram pripremiti hranu i piće, ipak je to sat i pol

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •