-
Rijeka - šetnja Šumom Striborovom
"U subotu, 1.10. u 11 opet pokret u Šumu Striborovu - okupljanje od 10,30 na zadnjoj stanici linije 1 (Bivio) - zajedno s PD Kamenjak vodimo vas u šetnju Šumom Striborovom a na odmorištu - livadi - čeka vas pravi pravcati gospodin Zec. on će vam pričati bajke i to hrvatske, narodne. o ježevima i drugim šumskim i vilinskim bićima. Šumu smo otkrili u proljeće i bila je divna, mirisna. kakva je u jesen? moramo provjeriti!!! mame, tate, bake, djedovi, none i nonići - povedite svoje najmlađe, oni tu šetnju mogu povući, a priču jedva čekaju. no, djeca nisu uvjet za ovu šetnju - dođite svi koji želite subotnje jutro provesti u dobrom društvu i prirodi. čekamo vas! ali samo do 11 sati!"
Znam da je već bilo ovo negdje spomenuto, ali ne mogu naći. Zanima me može li se u tu šetnju kolicima tj. kakva je staza?
-
-
-
Hvala
Mislim da ćemo svejedno probati, sat i pol s pauzom stvarno nije puno...
-
ja isto mislim doći, ali jedna je upravo zalegla vruća, pa ne znam što će biti od toga
-
Ja još dvoumim... to nam je vrijeme inače za spavanje, pa ću nosati spavača cijelim putem
... Vidjeti ću hoće li se dati starijoj princezi, jer danas je na školskom izletu u Puli...
-
I mi smo htjeli doći, ali sam ja s malim završila u krevetu s temperaturom, pa će tata s curkom sam u šetnju.
On je oduševljen, u toj šumi se igrao kao mali, baš lijepo što su je odlučili malo urediti i sačuvati za nove generacije.
Posljednje uređivanje od Dragonfly : 30.09.2011. at 17:49
Razlog: tipfelerčina
-
balarosa - mi smo bili na otvorenju, zaista je predivno i vrijedi otići
-
mi se svi ljuljamo, vidimo se neki drugi put
-
MI smo već odlučili da idemo. Moram pripremiti hranu i piće, ipak je to sat i pol
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma