Linda, slažem se!
Cure, već nam se formirala lijepa Gaussova krivulja, s prosjekom od skoro 2 godine! Lijepo! : very happy: Proslavimo zajedno Tjedan dojenja, posjetimo Rodinu mliječnu konferenciju! I nastavimo dojiti, naravno...
Prima, tvoj prijedlog radije ne bih prihvatila. Da, tema se ne odnosi na one koje nisu dojile, nego ovaj put samo na one koje su dojile, zanima nas koliko dugo su uspjele održati dojenje.
Ne vidim razloga da se naslov mijenja. Svi smo različiti, i gotovo svi bismo se u istoj situaciji različito izrazili, no temu sam (ipak!) otvorila ja, a sve forumašice su slobodne otvarati ankete i davati im naslove u skladu sa svojim poimanjem dojenja i ostalih stvari na ovom svijetu.
U mom naslovu nema ni pravopisnih, niti drugih grešaka, pa ne vidim razloga da se on mijenja.
Stoga molim moderatore da to ne čine.
Već ako se izbaci dio "svoje dijete", pitanje je, prema mom osjećaju, puno hladnije, a to nisam ja. "Uspjele", pak, sadrži, komponentu neosuđivanja, a koliko često se dugodojilicama predbacuje osuđivanje onih koje su kratko dojile, ili nisu uopće dojile?
Na ovom forumu smo čitali da su mnoge majke morale odustati od dojenja, najčešće zbog zdravstvenih razloga, uzimanja lijekova, i bilo im je zbog toga jako teško.U takvoj situaciji i dojenje od 3 mjeseca smatram uspjehom, i divim se toj majci.
Pozdrav svima koje su dojile, i koje nisu dojile, i onima koje tek namjeravaju dojiti, a najveći, naravno, mamama-dugodojilicama i njihovim bebačima!![]()

, s prosjekom od skoro 2 godine! Lijepo! : very happy: Proslavimo zajedno Tjedan dojenja, posjetimo Rodinu mliječnu konferenciju! I nastavimo dojiti, naravno... 
U takvoj situaciji i dojenje od 3 mjeseca smatram uspjehom, i divim se toj majci.
Odgovori s citatom