Vidi rezultate ankete: Koliko dugo ste uspjele dojiti svoje dijete?

Glasači
111. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • do 3 mjeseca

2 1.80%
  • do 6 mjeseci

2 1.80%
  • do godine dana

13 11.71%
  • do 2 godine

45 40.54%
  • do 3 godine

34 30.63%
  • do 4 godine

8 7.21%
  • do 5 godina

5 4.50%
  • više od 5 godina

2 1.80%
Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Koliko dugo ste uspjele dojiti svoje dijete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Linda, slažem se!
    Cure, već nam se formirala lijepa Gaussova krivulja , s prosjekom od skoro 2 godine! Lijepo! : very happy: Proslavimo zajedno Tjedan dojenja, posjetimo Rodinu mliječnu konferenciju! I nastavimo dojiti, naravno...

Prima, tvoj prijedlog radije ne bih prihvatila. Da, tema se ne odnosi na one koje nisu dojile, nego ovaj put samo na one koje su dojile, zanima nas koliko dugo su uspjele održati dojenje.
    Ne vidim razloga da se naslov mijenja. Svi smo različiti, i gotovo svi bismo se u istoj situaciji različito izrazili, no temu sam (ipak!) otvorila ja, a sve forumašice su slobodne otvarati ankete i davati im naslove u skladu sa svojim poimanjem dojenja i ostalih stvari na ovom svijetu.
    U mom naslovu nema ni pravopisnih, niti drugih grešaka, pa ne vidim razloga da se on mijenja.
    Stoga molim moderatore da to ne čine.

Već ako se izbaci dio "svoje dijete", pitanje je, prema mom osjećaju, puno hladnije, a to nisam ja. "Uspjele", pak, sadrži, komponentu neosuđivanja, a koliko često se dugodojilicama predbacuje osuđivanje onih koje su kratko dojile, ili nisu uopće dojile?
    Na ovom forumu smo čitali da su mnoge majke morale odustati od dojenja, najčešće zbog zdravstvenih razloga, uzimanja lijekova, i bilo im je zbog toga jako teško. U takvoj situaciji i dojenje od 3 mjeseca smatram uspjehom, i divim se toj majci.

Pozdrav svima koje su dojile, i koje nisu dojile, i onima koje tek namjeravaju dojiti, a najveći, naravno, mamama-dugodojilicama i njihovim bebačima!

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
    Prima, tvoj prijedlog radije ne bih prihvatila. Da, tema se ne odnosi na one koje nisu dojile, nego ovaj put samo na one koje su dojile, zanima nas koliko dugo su uspjele održati dojenje.
    Ne vidim razloga da se naslov mijenja. Svi smo različiti, i gotovo svi bismo se u istoj situaciji različito izrazili, no temu sam (ipak!) otvorila ja, a sve forumašice su slobodne otvarati ankete i davati im naslove u skladu sa svojim poimanjem dojenja i ostalih stvari na ovom svijetu.
    aha, znači omjer dojilje:nedojilje uopće nije tema ovdje. to sam krivo shvatila.
    naravno da imaš pravo nazvati temu kako hoćeš

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, već nam se formirala lijepa Gaussova krivulja , s prosjekom od skoro 2 godine! Lijepo! : very happy:
    Idem glasat' (za L.), da još malčice dignem prosjek...

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Idem glasat' (za L.), da još malčice dignem prosjek...
    Posljednje uređivanje od dutka_lutka : 05.10.2011. at 11:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •