Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Mekane sandale :)

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Mekane sandale :)

tražim dječje sandale (broj 20-21), otvorenih prstiju, mekane, savitljive, bez uloška. i nigdje ih ne nalazim.
    sve što smo našli je ili donekle mekano sa zatvorenim prstima, ili otvorenih prstiju ali TVRRRRDO.
    trenutno je u ovim presch. http://preschoolians.com/im-walking-...-yellow--10203 koje su nam SUPER ali će mu za 2 dana biti premale, toliko su na knap.
    jeste li igdje vidjeli išta slično?
    (nemam kreditne, i nemam mjesec dana vremena za čekati nove presch)

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Vidjela sam u Humanicu, jedino kaj to nisu sandale nego kao šlapice za vodu koje izgledaju kao sandale. Ali mekane su.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ako ti nije daleko, u Karlovcu imaš trgovinu Preschooliansa, cijene oko 270-330 kn, mislim da su walking modeli nekih 270 kn
    mogu ti pogledat

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bila sam neki dan tamo u cc1, nisam vidjela? neka marka ili no-name?
    vidjela sam zapravo i u dechmannu jedne nike koje su isto za vodu, onak plastične, ružne strašno, ali kupit ću te ako ne uspijem naći ništa drugo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    ako ti nije daleko, u Karlovcu imaš trgovinu Preschooliansa, cijene oko 270-330 kn, mislim da su walking modeli nekih 270 kn
    mogu ti pogledat
    nije mi daleko, ako znam da ih ima, da ne idem bezveze.
    treba nam IWB broj 20, kad bi bile baš ovaj model koji imamo, bahamian, to bi bilo fantastično.
    molim te pogledaj kad stigneš, hvala ti puno na ponudi

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    bila sam neki dan tamo u cc1, nisam vidjela? neka marka ili no-name?
    vidjela sam zapravo i u dechmannu jedne nike koje su isto za vodu, onak plastične, ružne strašno, ali kupit ću te ako ne uspijem naći ništa drugo.
    Vise na zidu sa ipanema sandalama, a sada koja marka, tamo su sve bile neka marka.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 09.05.2012. at 14:59

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tenks, budem pogledala, zid sam preskočila LOL

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jesi gledala ciciban Bio sandale? one imaju mekan, savitljiv đon, lakše su od ostalih i bez uloška su. ima na burzi slika naših ako te zanima, ne uspijevam naći na netu neku s pogledom na uložak.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

baš smo ih danas isprobavali - to je pretvrdo za moj ukus. i oko gležnja prečvrsto. :/

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam samo jedne godine ubola Naturino mekane (ja uzimam zatvorene prste jer ih moja uvek izguli, ali bio je model i sa otvorenim prstima). Od tada kupujem platnene patikice koje imaju otvore kao sandalice (neke no name, mekane, mozda su i patofne) i crocsice. Nista drugo mi nije dovoljno mekano, ne anatomsko...

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

elefanten sandalice su mekane
    mi smo prošle godine imali pediped flex i isto su bile jako mekane

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003728061788, ovi imaju dosta vrsta mekih i savitljivih cipela, čini se da nemaju još webshop, ali može se valjda preko fejsa dogovoriti oko veličina,cijena...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prve cipelice su mu bile elefanten, prekrasno meke, međutim sve elefanten sandale koje sam vidjela ovih dana su tvrde, ne kužim zašto :/
    pediped mi se isto čini pretvrd, ali pogledat ću na sajmu ovaj vikend.
    ma nitko nema taj silikonski djon kao preschoolians, i onda mi ništa nije dovoljno meko :/ ni gucio mi nije dovoljno mekan.

vissnja, i ja ozbiljno razmisljam o crocsama. ali prvo ću probati naći sandale.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ma nijedne nisu tako mekane kao preschoolinas, provjereno

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

http://www.rileyroos.com/ ove su jako mekane, cijele od kože, samo na džonu neki otočić gumeni. I Pediped su meni isto ok.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hm to je sve više manje ponuda do 2 godine, koje nose nakon 2 godine? ok pediped ima i veće brojeve, preschoolians ima, ali slabiju ponudu

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam Filipu kupila RIder - silikonske sandalice - baš su lagane, ne skližu se,....

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo ovakve - http://www.surfdome.com/rider_sandal...ls_-_red-82844 samo plavo-crvene

E sad, kod nas u Opatiji se prodaje u jednom lokalnom sportskom dućanu, ne znam gdje ima u Zagrebu, možda gdje inače ima dječje Ipanema i sl.....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Hady prvotno napisa Vidi poruku
    evo ovakve - http://www.surfdome.com/rider_sandal...ls_-_red-82844 samo plavo-crvene

E sad, kod nas u Opatiji se prodaje u jednom lokalnom sportskom dućanu, ne znam gdje ima u Zagrebu, možda gdje inače ima dječje Ipanema i sl.....
    rider drži peko

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    rider drži peko
    mislim da i intersport

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

prve cipelice su mu bile elefanten, prekrasno meke, međutim sve elefanten sandale koje sam vidjela ovih dana su tvrde, ne kužim zašto :/
    pediped mi se isto čini pretvrd, ali pogledat ću na sajmu ovaj vikend.
    ma nitko nema taj silikonski djon kao preschoolians, i onda mi ništa nije dovoljno meko :/ ni gucio mi nije dovoljno mekan.

vissnja, i ja ozbiljno razmisljam o crocsama. ali prvo ću probati naći sandale.
    pediped originals su jaaaako mekane, malo su tvrđe tek one veće s gumenim đonom (grip'n'go).
    mi smo prvu sezonu hodanja iznosili prescool., a drugu pediped-ice i čak su mi se ove druge činile udobnije.
    samo kaj oni nemaju takav otvoreni tip sandala

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pediped flex ima tako otvorene sandale

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e ove rider mi izgledaju obečavajuće, dakle peko i intersport, hvala!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lovri su te Rider bile preklizave, iznutra.
    Nogica mu se znoji i jaaako je aktivan - loša kombinacija za ovu sandalicu.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja obožavam Pediped Flex, ali mi imamo cipelice, koje sam kupila u Brežicama.
    Ima li ih i u ZG ili ću morati opet tamo?

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Lutonjica, jučer sam ti pogledala, u trgovini u Karlovcu uopće nema Preschoolians sandala, samo cipele i tenisice

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

e ove rider mi izgledaju obečavajuće, dakle peko i intersport, hvala!
    Ipanema ti ne dolaze u obzir?
    Ne znam da li imaju tako male brojeve, ali ima ih i u Peku (Ilica) i vidjela sam preko puta Peka u onom Model Lineu (bivši Borovo), skroz male. A one su fakat mekane.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi smo jučer išle probati ipanema, ali trenutno u intersportu imaju samo japanke, ne sandalice, a nekako mi je još premala za japanke, da bar imaju remenčić iza

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lut, jesi nasla cipe? S ima minijaturnu nogu u odnosu na bracu i prijateljice. Decki su u njenoj dobi vec imali nogu broj 20, njena jos nije ni 18, pa i dalje nosi elefanten mekane kožne šlapice. Ali postaje vruce, ovdje nema nis za kupiti, tako da sam i ja pocela razmisljati o kroksicama. Al one su mi gadne, ipak bi nesto ljepše.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo jučer išle probati ipanema, ali trenutno u intersportu imaju samo japanke, ne sandalice, a nekako mi je još premala za japanke, da bar imaju remenčić iza
    baš zato sam i napisala, u peku i tom model lineu su kao sandalice, kopčaju se oko gležnja.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

neznam, ja nebih crocsice za toddlere.
    Nemožeš im idealno podesiti širinu, pa nogica nekako pliva unutra
    i dijete nije stabilno (barem je to slučaj s užim nogicama)

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naš O ima jako malenu i usku nogicu. Imali smo Rider sandalice još davno kupljenje i dešavalo nam se isto kao i Majuški, Crocs su ga nažuljale tamo gdje su oni čepiči i nije jih baš volio, stalno su mu padale kad bi malo potrčao(ne voli jih ni ove godine). Na kraju smo cijelo ljeto nosili najobičnije platnene All Starke .

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nama su crocsice super od neke 2 godine, do tad smo imali sandale crocs (kao balerinke), a klompice nije voljela
    idealno je imati jedne crocsice uz neke sandale, za plažu, polijevanje vodom i sl.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tina55 puno ti hvala na trudu

pepi ipanema ima i muških?

marta nama je obrnuto, LOL, cure su u ovoj dobi imale broj 16-17 a on je sad 20-21. poslala bih ti ove demićeve presch. ali već sam ih obećala fakintin-i. na odurne crocse sam se navikla s curama, one imaju svaka 2-3 para i skoro pa uopće ne izlaze iz njih cijele godine. inače znam puno toddlera u crocsama i nisu imali nikakvih problema.
    ali, danas sam u intersportu našla mckinley sandale koje donekle zadovoljavaju moje kriterije (čak su i jeftine i čak su i narančaste), jedino u ovom samoborskom nisu imali broj, pa ću sutra potražiti u zagrebačkim

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lut, sva sreca da je tako, zamisli da ti cure danas imaju nogu broj 35.
    Ja sam bila uvjerena da ce i Sofi pratit bracu, sva sreca da nije tako. A ima broj noge 42. L 38, a V 34.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme LOL
    zara ima skoro 9 godina i nogu 29-30, micika moja

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je super, jer mozes normalne djecje cipele i papuče kupovati. Meni su vec dvojica presli u "tešku" kategoriju. Tenisice za njih kostaju isto ko i za MM, a rastave ih za 4-5 mjeseci...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajme LOL
    zara ima skoro 9 godina i nogu 29-30, micika moja
    Nađa ima 5 i isti broj

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja cijelo vrijeme mislim da se radi o curici

nema, naravno.

sjetila sam se onih champion, njih ima u malim brojevima, a čine mi se mekane.

first time mum avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kupila sam curici sandale Fischer Price s otvorenim prstima, JAKO mekane, roza boja sa slikom kornjače (i to je važno bili brojevi 22 i 23, snižene pa su bile 80 kn - u West Gateu trgovina Mass. Ima još sniženih cipelica i sandala za klince.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam danas ubola jedne super McKinley sandalice u Intersportu za 99 kuna, lanjski model. Ovogodišnje su 199 kuna i na popustu od 35%, dakle dođu nekih 130 kuna.
    Kupiti ću još sljedeći četvrtak jedne u Lidlu, vidim u katalogu da su 75 kuna, ako budu mekane kao one lanjske. Bila sam ih kupila da nam budu za rezervi, a poslije smo ih nosili više nego geoxice.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

u deichamanu ima jedan super mekani model nike sandala, naravno samo do broja 24 (a nama treba 25), ja sam vidjela roze, ali možda ima i verzija za dečke
    znam da su njihove tenisice tvrde, ali ove sandalice su mekane kao preschoolians-baš sam se iznenadila!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i da cijena im je 149 kn!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tina55 puno ti hvala na trudu

marta nama je obrnuto, LOL, cure su u ovoj dobi imale broj 16-17 a on je sad 20-21. poslala bih ti ove demićeve presch. ali već sam ih obećala fakintin-i. na odurne crocse sam se navikla s curama, one imaju svaka 2-3 para i skoro pa uopće ne izlaze iz njih cijele godine. inače znam puno toddlera u crocsama i nisu imali nikakvih problema.
    ali, danas sam u intersportu našla mckinley sandale koje donekle zadovoljavaju moje kriterije (čak su i jeftine i čak su i narančaste), jedino u ovom samoborskom nisu imali broj, pa ću sutra potražiti u zagrebačkim
    U ZG na Zagrebačkoj u Intersportu imaju samo zadnji par u broju 22 (99 kn)

Kayyya avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

timberland ima otvorene sandalice mekanog, savitljivog džona. mogu podnijeti i vodu. skroz udobno i dobro izgledaju
    gledala sam ih baš danas, 299 kn
    http://shop.timberland.com/product/i...ductId=4338180

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo recimo iste te timberland sam danas gledala i meni je taj đon puno pretvrd i prekrut.

danas sam prošla cijeli westgate LOL timberland i fisherprice mi imaju pretvrdi đon, mckinley narančaste nisam našla, one iz humanica na zidu su mi stvarno previše plažaste... našla sam jedne donekle mekane no-name u deichmannu za 79 kuna i jedne najmekanije od svih, no-name, u mass dućanu za 109 kuna

ali smo na kraju kupili crvene crocse
    probali smo ih, super je stabilan, hoda, trči, i ne može ih sam skinuti jer mu je noga predebela LOL pa sam rekla da neću više filozofirat i kupila ih.

Kayyya avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo recimo iste te timberland sam danas gledala i meni je taj đon puno pretvrd i prekrut.
    ja sam ih probala savinuti i skroz su se savile na pregibu kod prstića.
    ali, ok, ja se ravnam po nama, mi smo puno po makadamu i kamenju uz more, pa ipak očekujem da taj džon bar donekle ublaži bodenje stijena u tabane, a i da ne završi izrezan i osakaćen nakon par nošenja

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ali smo na kraju kupili crvene crocse
    probali smo ih, super je stabilan, hoda, trči, i ne može ih sam skinuti jer mu je noga predebela LOL pa sam rekla da neću više filozofirat i kupila ih.
    Ana je praktički prohodala u crocsicama.
    Prohodala je s 11 mjeseci, crocse dobila za prvi rođendan (kao - za ljeto). Kad ih je izvadila iz kese, više ih nije dala natrag...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •