Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: prva frizurica :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moja M. je napunila 10 mj. i zasad smo jednom samo šiške ošišali u kućnoj radinosti (jedva), mislim da ona ne bi ni uz svu moguću aparaturu ispred nje odsjedila dok je se ošiša, ne da mi da joj uši očistim, da je obrišem nakon papice, da je umijem, a kamoli da joj "tamonekateta" škarama zvrcka oko glave, a već su nam kovrčice oko ušiju veeeeeelike i iskreno ne znam kako da ih sama šišnem, a da to na nešto liči.....šiške su za divno čudo ispale ok....

e sad može li mi netko reći je li stvarno istina da je bolje dijete prvi put ošišati "na kratko" da bi kosa bila čvršća

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    moja M. je napunila 10 mj. i zasad smo jednom samo šiške ošišali u kućnoj radinosti (jedva), mislim da ona ne bi ni uz svu moguću aparaturu ispred nje odsjedila dok je se ošiša, ne da mi da joj uši očistim, da je obrišem nakon papice, da je umijem, a kamoli da joj "tamonekateta" škarama zvrcka oko glave, a već su nam kovrčice oko ušiju veeeeeelike i iskreno ne znam kako da ih sama šišnem, a da to na nešto liči.....šiške su za divno čudo ispale ok....

e sad može li mi netko reći je li stvarno istina da je bolje dijete prvi put ošišati "na kratko" da bi kosa bila čvršća
    Moje mišljenje je da je to čisti mit.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jedna mi je frizerka svojedobno objasnila da kosa može rasti čvršća kad se šiša u onoj paperjastoj fazi kod malih beba. Znači ona kosica koja bi vjerojatno i sama otpala. U toj fazi, ako se takva kosa šišne (vrhovi, što obično i ne ostavlja puno jer bebe i nemaju tad baš posebno dugu kosu), ono što je ostalo ne bi trebalo otpasti i nastaviti će rasti čvršće.

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni se čini da to ima više veze s tim kakve si sreće imao i kakva te kosa zapala nego s tim šišanjem. Ja sam cijelo djetinjstvo provela kao dečkić zato da mi kosa kao ojača i jedino što od toga imam su ružne uspomene na dječje ruganje i objašnjavanje starijima da zbilja nisam dečko nego curica.
    Moju sestru, s druge strane, su dosta kasno prvi put ošišali i to samo malo skratili, i ima bar deset puta više kose nego ja.

Mi L još nikad nismo šišali. Sad će 4 god.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj luci07 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da to ima više veze s tim kakve si sreće imao i kakva te kosa zapala nego s tim šišanjem.
    ma mislim se da je točno tako

a sad imam argumente za sve babe i none oko sebe da je to ipak samo mit, jer bi je oni već ima 6 mjeseci ošišali da je po njima
    inače M. ima tanašnu kosicu najvjerojatnije na didu, jer i ja i mm imamo prilično gustu i čvrstu kosu, iako sam ja do druge godine bila ko gustav sa doslovno tri dlake na glavi (zvali su me i Hrušćov )
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 09.11.2011. at 13:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •