bravo za vas!
Jako mi je drago. Želim vam brz povratak kući!
Bogu dragom hvala!!!!!!
Uživajte, nacicavajte, šuškajte se i trk doma!![]()
tek sada vidim temu!!
i baš sam presretna što ste zajedno sada!!![]()
Doma smoSisanje ide super, iako doktorice su savjetovale formulu pored majčinog, ja sam naravno taj savjet zanemarila i dojimo sve u 16 nisam čak ni bočicu kupila da slučajno ne padnem u napast u trenutcima niskog samopouzdanja. Maleni se čini da ima dovoljno mljeka, papa svako 3 sata, piški uredno, jedino smo s kakicom na "vi" 1 eventualno 2 senfaste dnevno. Al valjda će i to krenut - braco mu je bio pravi mali serator pa brijem da će i on
Izdajalica je spremljena na mračno i hladno mjesto, u dno ormara!
ste otišli na ranč ili ipak ostali u vidokrugu doktora.
I bravo za vas!
aaaaaaaaa.....bas mi je drago...sada uzivaj u miru svoje obitelji...za koji dan ces nam pisati kao mlijeko curi ko ludo...![]()
Jučer i danas smo na 2 sata hranjenje, al kakice nema već 2 dana - neću se previše brinuti još 2-3-4 dana, ali ako ni onda ne bude ne znam što mi je radit. Brijem da je to jer je prešao sa kombinirane prehrane na samo dojenje?!
Ujutro nam dolazi patronažna koja je skroz Pro dojenje pa ću je pitat, sa Špirom me je baš bila ohrabrila onda kad sam u samim početcima imala strahove da nemam mljeka itd...
lako je moguće da je od prelaska na isključivo dojenje, pa mu se probavni sustav malo zblesirao
promaj s masažom trbuščića, ti pij sokove od kruške i marelice, jedi kompot od šljiva, smokve... ili što te već otvara
I budi spremna na "do zavrat"Baš mi je drago da ste konačno zajedno i da je mladi gospodin pametan i zna šta je najbolje za njega <3
Ha ha "do zavrat" kažeš
Idem poslat muža po sokove - a istina nisam ni ja bila na wc-u od kad smo došli doma...ali sam brijala da je to od uzbuđenja.
neka ti kupi i probavin i donat mg
i ti ćeš "do zavrat"
a za sta sve ne vibramo na ovom nasem forumu ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude do zavrat![]()
Bravo Roza! Jako mi je drago da ste kući, da maleni zna šta je najbolje za njega i da se sve vraća u normalu![]()
![]()
Hvala svima, u nas krenulo "do zavrat" jedno 3-4 puta na dan, a malac sise ko veliki; totalno sam u transu da je nakon 17 dana bocice i sonda na intenzivnoj sisu odmah prihvatio! Brijala sam da ćemo teškom mukom pokrenut dojenje. Sad još samo da dobije uredno i fijuuuu![]()
roza pisi malo kako idu ti prvi dani, kako ste se uklopili, kako spirek prihvata brata itd...? kako hendlas sve, imas li pomoc?
eto, baš super
ne brini za prirast, sigurna sam da će biti u redu
RGsuper ste! Baš mi je drago da je dojenje tako dobro krenulo.
ja cu ovo nejavljanje danima shvatit kao da je sve u redu i nema potrebe za javljanjem![]()
![]()
Za sad problema nemamalac papa ko manit ja jedva gledam na oci - sve kako treba!
Sutra idemo u Sobola na pregled i ako je sve uredu a brijem da je, odosmo na 2 tjedna odmora na Murter pa u Dubrovnik završit poslove i prezimit i onda na selo krajem 2 mjeseca.
Jedino, ja uopće nemam let Down, ne otpušta mi se mljeko iz jedne sise dok dojim na drugu, sise su mi mlohave, nekako mi djeluje kao da sam nastavila dje sam stala sa Špirom, mljeka ima ali onih popratnih sadržaja ne. Jeli to moze bit znak da ću možda imat problema sa produzenim dojenjem??
Super, super! Mlohave i nenapete cice i meni bile s Marom. Sve super. Ne znam kak je s težinom, kak ti se čini, ali nemoj očekivati ne znam kakav prirast na kontroli. Mari je bio mislim oko 750gr, ja se bila pomalo razočarala, a za bezveze. Ma hoću reći, ti vidiš da je on zadovoljan, i nemaš s ničim drugim brige!
I sori ak sam to već spomenula, ali kad pišeš za Murter, mi imamo kućicu u Betini.![]()
Pa bas sam radi toga mirna jer vidim da je on zadovoljan. A danas smo bill kod dr. Sabola na pregledu i kaze da je super normalna beba i dobio je 300 grama u 8 Dana!!! Dakle mamma still got it))) dobija skoro identicnim tempom ko spiro sto znaci otprilike kilo mjesecno.
Ps: jelka mi sm
Glupi ajfon!!!
Jelka mi smo u jezerima ne mogu docekat bas mi treba odmor!
E još samo nađemo murterinku i da vidiš tuluma na ljeto!![]()
ala, ROza, ne bi me ođe sto dana, ali ti mi brate uljepša dan, tjedan, mjesec!
dozavratujte ovako sretno i dalje
![]()
Miniminiabaš mi je drago.
Inaće da dam raport - pojavio se i Let Down, ne za svako dojenje, al onako par puta dnevno, otpušta se i iz druge dojke...sve se nekako normaliziralo, jedino što malac ne štedi mamu, jako puno doji, nema neki ritam, a kako dojimo na zahtjev, ne rijetko provedem i po 2 sata dojeći, pa sat-dva odmora i onda opet. Noć nam je ko i dan; uglavnom sve je kako treba, mama pada s nogu a malac se deblja i rasteNakon onakvog početka nisam mogla ni sanjati da će sve krenuti toliko na bolje.
Drži te se mame koje izdajate i jadujete i osjećate se grozno, pogotovo mame koje pokušavaju održati mljeko u Petrovoj u onoj užasnoj sobi za izdajanje - uf grozno!
Drago mi je RozaGroza. Sretno i dalje!