Šime nam je na intenzivnoj u Petrovoj već 10 dana (rodila sam na carski 20.9). Moje mljeko, kao i sa Špirom krenulo je tek negdje 3-4 dan nakon carskog. Maleni je bio u inkubatoru, sad je u toplom krevetiću i nije još u stanju dojiti tako da se izdajam i oni mu daju moje mljeko, prvo na sondu a od jučer na bočicu. Doduše mljeko nije krenulo ni blizu u količini u kojoj sam imala prošli put. Prošli put se sve cjedilo niz mene.

Moj problem je ovaj, izdajanje je svako 3 sata (maleni papaju svako 3 sata). Ako idem na svako izdajanje ja iz obje jedva izdojim 20-30 ml (Šime papa više od 50 ml po obroku) iako mljeka ima, kanali su svi otvoreni, mljeko štrca u početku izdajanja i onda jednostavno kad dođe do 20-30 svako 3 sata izdajanja odnosno 50-60 ml svako 6 sati izdajanja, jednostavno stane. Sise mi jesu jako mlohave, nisam imala niti jednu kvržicu, nemam let down (sa Špirom sam imala nevjerovatan let down koji je trajao mjesecima) i više nemam pojma kako da ga potaknem?
Sutra bi mi trebali pokušat malenog staviti na prsa, ali on je dosta još slab da vuče, bojim se da neće uspjeti navuči, a moj Špiro ko za despet nije htjeo sisat da mi navuče on (doduše sutra ću s njim opet provat).

Kako da napravim da mi sise bukte od mljeka?? Znam da je glupo pitanje, znam da treba masirat i sve, dojila sam skoro 16 mjeseci bez frke sve su mi metode poznate, sad sam jednostavno extra zbunjena ovim...a ja MORAM dojit Šimu bar 2-3 godine, MORAM! Ne radi nekog mog osobnog zadovoljstva već jer je to za njega užasno važno jer je slab na pluća.

Molim vas neki savjet, iskustvo bilo što!