RozaGroza prvotno napisa
Ovako točno ja sad razmišljam - treba mi mljeko danas!
Ja razumijem da ako se izdajam da ću za 10-20 dana navuč mljeko, ali meni mljeko treba danas ne za 5 ili 15 dana, to dugotrajno izdajanje mi nije opcija jer oni bacaju sve ispod 20 ml a kad se izdajam svaka 3 sata ne izdojim ni toliko. Odustala sam od čestog izdajanja kad sam shvatila da ne dobijam ništa time i da mali danima nije dobijao moje mljeko već (kršitelj koda) - kad im dam izdajalicu sa 50-60 ml onda mu daju. Za relaktaciju i dugotrajno izdajanje ću imat vremena kad dođemo doma, ali meni treba neko rješenje sada, da imam mljeka za svoje dijete večeras! Danas sam izdojila 2x60 ml, svako izdajanje trajalo više od 1 sat. Razlog zašto ja upirem u to da mi treba mljeko danas je taj što je od kad pije moje mljeko i njegovo kliničko stanje bolje, krvna slika se unormalila, skinuli su ga sa antibiotika, sve skupa je krenulo na bolje odma sutra dan od kad je dobio prvu dozu.
A ove bajke da se u Petrovoj mogu dogovorit za hranjenje na žličicu - kapaljku - whatever su fakat samo bajke, jedva sam izpregovarala da razmisle jel mogu biti više vremena sa njim, sutra mi još treba blagoslov šefice odjela...jedno je fakat biti doma i osjećat da je nešto ispravno i da stvari nisu pravedne onakve kakve jesu, a jedno je tu biti među tim zvjerima i borit se za milipromil naših prava kao majke i djeteta - ovaj sustav je odvratan, ljudi su bezosjećajni, sve je odvratno neprirodno, riga mi se, muka mi je da mi je dijete tamo, osjećam se užasno nemoćno, i jedino što konkretno mogu napraviti jest pobrinut se da dobije bar 3-4 porcije mog mljeka dnevno i da sam "svoja" kad sam s njim.