-
Sirius radili su uzv srca kažu sve super uredno. Radili su i uzv mozga, Gverić je apsolutno sve pretrage napravila jer imamo 2-3 veze sa svih strana koje smo potegli, obradili su ga i metabolički, dijete je osim klinički, po nalazima skroz zdravo. Jedino to sa disanjem je enigma. Čak i navodni infekt nije infekt.
Piskavica ko za pegulu nestala u BioBio govore da dođem sutra-preksutra, trebalo bi biti, tako da to svakako budem.
A Špiro sisu neće ni u ludilu, igra se i sve al kad se pojavi mljeko zgadi se i počme bježat - ne želim ga traumatizirati. Ante mi je jučer pokušao navuči, ali nakon 5 minuta nije baš nešto poteklo ko ludo. Doduše on je dosta toga osjetio u ustima. Al danas sam si uštrcala taj sprej prije izdajanja i upsjela navuči 70 ml skoro 80...nadam se da će mi to tu i tamo pomoći kad je kriza, popodne inaće najmanje imama, a navečer skoro ništa!
Malecki danas puno bolje, urlikao je od gladi dok nisam došla, cijeli odjel ga je čuo, što mi je totalni šok jer do prije par dana se jedva glasao. Dopustili su mi da ga hranim na bočicu, a za prsa ćemo pričekat koji dan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma