Pokazuje rezultate 1 do 50 od 85

Tema: Roditeljsko pismo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Marival

Da, i ja često ne mogu shvatiti kad roditelji uvjetuju svoju djecu samim time što su ih stvorili. To su egocentrici koji sputavaju živote vlastite djece.

Ja imam iskustvo u kojem me roditelji podržavaju i uvijek tjeraju naprijed. Time mi nisu nametnuli osjećaj dužnosti, već osjećaj ljubavi i poštovanja.

I u staračkim domovima se brineš o roditeljima, ne strpaš ih tamo i pustiš brigu na veselje. Danas i nemamo baš neke uvjete uzeti starce k sebi, po meni su domovi dobar izbor. Naravno, najljepše bi bilo kad bi roditelji do zadnjeg dana svoju starost proživjeli u svom vlastitom domu.

Pismo je patetično, ali meni to ne smeta, doprinosi dojmu

Naravno, shvaćam sve one koji nisu imali dobre roditelje i vjerujem da imaju dobre razloge za svoje postupke.

Poanta bi bila da damo sve od sebe da roditeljima uljepšamo i olakšamo starost (ma gdje oni bili).

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    I u staračkim domovima se brineš o roditeljima, ne strpaš ih tamo i pustiš brigu na veselje. Danas i nemamo baš neke uvjete uzeti starce k sebi, po meni su domovi dobar izbor. Naravno, najljepše bi bilo kad bi roditelji do zadnjeg dana svoju starost proživjeli u svom vlastitom domu.
    Potpisujem cijeli tvoj post, ali ovo me posebno nasmijalo. Moji bi (točnije mama, tata se baš i nije izjasnio) jako voljeli jednog dana u dom, no kako stvari stoje, nećemo imati uvjete za 'strpat' ih tamo. Nit veza, nit para za to veselje. Osim ako ne osvojimo na lotu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •