Da li vasi igraju igrice na mobitelu? Meni je to spas u hrpi situacija gdje cekamo nesto. Mislila sam da bi mozda bilo zgodno ako imate koju preporuku za ovu dobnu skupinu, i za koji operativni sustav
Evo sto moja voli na mobitelu (sve za Android OS i besplatne verzije tj. nisam nista kupila - jos):
Kids Shape Puzzle od Intellijoy
My First Puzzle od A.R. Entertainmenta
Kids Memory Game od Fun4Kids (imaju puno memory igrica i probali smo vecinu)
Kids Socks od ? (valjda zato sto i inace obozava pomagati s vjesanjem vesa)
5pumpkins ima seriju besplatnih igrica (Colors, ABCs, Numbers, Shapes) koje su super jer ih mozete editirati - tj. prevesti igrice na hrvatski (npr. za slovo A staviti sliku auta umjesto apple i nasnimiti svoj glas koji kaze auto umjesto snimljenog apple)
Trazim neku zgodnu za crtanje/bojanje ali nikako naci neku koja ima dobar nacin odabira boja kojima se crta/popunjavaju likovi
Isto tako, trazim neku zgodnu za sviranje - za sada koristimo od xidea ali nisam bas zadovoljna.
Takodjer, nisam nasla neke avanture kao za iOS - tamo igra neku Doru, pa Gulivera i sl. a za Android nisam nasla -pa ako ima preporuka (moze i za placanje)
Iako, od svih igrica najdraza joj je kamera pa udje u album i onda gleda slike/filmice sebe i nas po ne znam koji puta...
P.S. prethodno iskljucim internet da ne bi odsurfala negdje daleko i skupo....

):
Odgovori s citatom