Meni je isto The Fall bila odlična, gledala sam je još prije par godina na nekom kabelskom kanalu.
Naletila sam na neki popis dobrih serija s Netflixa koje su prošle ispod radara, pa je tu naravno moj Delhi Crime (koji meni nije prošao ispod radara) i jedna tipa Sex i grad ali s mlađom postavom, cure tek kreću u život, The bold type, ima stereotipnih momenata ali mi je zapravo bila dosta zanimljiva.
Jennifer to je nova sezona? Ne sjecam se kad sam je gledala jel bila jedna ili dvije?
Komentirala sam ja Bold type već. Nije ona malo nego jako stereotipna, iz ovih sad cipela, prije dvadeset godina bi mi bila valjda vauuuu kak su sposobne. Uglavnom je zabavan burek.
Odustala sam od unbelivable. Ne mogu. Jako je spora i teko mi se skoncentrirat trenutno. Gledat ću Veliku. Prv asezona je bila baš zabavna
Sad sam našla taj tvoj post, još od proljetos! Ne znam kako se dalje razvija, odgledala sam prvu sezonu i onaj kraj s prešućenim silovanjem i teretom nepravde me je baš potresao, možda su poslije zapeli u klišejima...
Gledat ću je jedino ako baš budem imala viška vremena.
Lili - izgleda da nam se isto sviđa.... obavezno pogledaj La Foret, ako nisi (The forest).
Naišla sam (na Tik Toku : mrgreenna preporuku knjige Fleabag : The Scripture za koju kažu da se isplati pročitati ako vam se svidjela serija. Na Goodreadsu ima ocjenu 4.83.
Pogledala Clikbait na Netflixu, ne znam jeste je spominjali, ali preporuka!
Potpuno neizvjesno do samog kraja.
Sviđa mi se poruka o opasnostima koje vrebaju s neta i usput me protresla činjenica koliko smo svi skupa izloženi običnim objavama po drustvenim mrrzama i koliko nam je privatnost zapravo krhka. Samo ako netko odluci poigrati se s nama..
Sad završavam Behind her eyes, volim takve uvrnute stvari.
Osim same radnje, sviđaju mi se likovi, interijeri a najviše obleka od Adele
Bože kako je lijepa!
A i frizura mi je mrak takoder:površna:
Behind her eyes gledala...da krasna je Adele baš baš.... meni se kraj nije svidio nikako ali dobro...javi dojam napeto sam i ja gledala sve nastavke.
The great mi je odlicna i druga sezona (nisam jos do kraja pogledala) svidja mi se kako su razvili peterov lik i dinamiku njih dvoje
Gossip girl gledam i dalje ni sama ne znam zasto. Dosadno i neinspirirano. Glavni likovi mi bas nemaju nikakav appeal, ni karizmu ni sarm, ma necu to vise gledat stvarno je preglupo
Pocela sam the wheel of time na amazonu, to su reklamirali kao amazonov game of thrones. Izbacuju epizodu po epizodu pa mi je tlaka jer sam se malo uvukla i sucker sam za fantasy. Po dosad vidjeno ni blizu GoT-u, ni produkcijski ni po ostalom, prica mi je neki cuspajz svega, malo lotr, malo hp, malo got, al dobro. Nije lose, bas mi dodje kao comfort food u ovo doba.
pokušala sam gledati Virgin River, nije išlo
Mr. Kim je super, hvala na preporuci
A e, jadni David
Sve mi se svidjelo osim tih sf momenata koji su na kraju dali smher cijeloj temi kako se pokazalo..
I dalje mi je Adele predivna
jel Adele šćer od Bona Voxa?
ja tu seriju nisam gledala baš zbog kraja (namjerno sam pročitala spojler jer me neki članak upozorio da je kraj koma)
Ja neizmjenično gledam Veliku i Midnight mass.
The Grea je baš great, ta serija je prava vizualna poslatica, onaj njen kostim za krunidbu mi je bio wow! točno bih na neki maskenbal takva išla
stalno povlačim paralele sa Veep, valjda zato što su obje političke satire
odlična serija
Midnight mass je neki hororčić na Netflixu. Pogledala sam prva tri epizode i zasad nema ništa užasno strašno osim povremenog lurkera iz mraka
ali je serija dosta sumorna, nikako mi nije za bingeanje, iako se radi o prilično kvalitetnoj seriji
ima groznih likova i zapravo si mislim da mi je možda tako teška jer me podsjeća na moj vlastiti odnos s katoličkom crkvom, na konstantne pritiske obitelji i okoline da se uključiš u zajednicu
baš me zanima jesam li dobro nanjušila gdje je konflikt ili je to samo moja projekcija
ona je glumila i u The Knick
baš mi je bila super castana za tu ulogu, izgledala je točno kao da dolazi iz tog doba
Ja gledam The Letdown. Samo prizemno kod mene.
Zapravo mi je smijesno, sto jest jest.
Ja sam počela jučer gledati Hellbound, pogledala epizodu i pol i mislim da tu ću na tome i ostati.
Ja sam na drugoj sezoni The morning show. Imam nekih zamjerki, ali dosta je ok serija. U drugoj sezoni glumi i meni draga Julianna Margulies, dosta je ostarila od Alicie, ali primijetila sam da jako volim u serijama zgodne i sređene dame u najboljim godinama, kad imaju bore na licu i taj sassy zreli stav "I've seen things"
Jesam!
No, nakon što sam ju vidjela u Ted Lassou, pljujem na produkciju GoTa što je tako talentiranoj glumici dala zvono i jednu riječ teksta
ali zato je Rebecca baš hmmmmm...prekrasna ženate njene obline,visina, ice queen izgled, glas
očarala me!
i dobro kažeš, ta zrelost u stavu i izgledu je baš ono što ju čini privlačnom
meni osobno privlačnijom od većine muškaraca ili mlađih žena npr.
i način na koji se kreće....ne znam tko bi joj odolio!
ok, gotova sam!![]()
Ja sam nasla jos jednu laganu seriju, zove se The IT Crowd. Deluje ok za sad.
Gledala sam The IT Crowd neko vrijeme, u nekom trenutku. Racunam da je bilo prije rodjenja djece jer sam gledala samo limunade dok su bili bebe.
IT Crowd
my crowd
Last edited by summer; 01.12.2021 at 18:05.
Slazem se, medu top 5 humoristicnih mi je [emoji846]
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
I ja sam velika obožavateljica IT Crowda (kao vjerojatno i većina ljudi koji rade u IT-u)
Morat ću pogledati IT Crowd. I inače volim britanske serije s Channel4 ili ITV-a. Na žalost nema ih puno. Ne znam što se dogodilo s Roditeljskim mukama - Breeders, meni se čini da to nije završilo, a nikako da dođe na HBO nova epizoda.
Mislim da je netko ovdje jednom tražio neke talijanske filmove i serije - sad Netflix ima rubriku Talijanski osjećajni filmovi, pa možda se tu nešto nađe.
Meni su postali bolji prijedlozi kad sam polajkala stvari koji mi se vrlo sviđaju. Čak sam našla i neke filmove koje nisam gledala na Netflixu, nego u kinu, a jako su mi dobri pa ih polajkala, čisto da mu dam bolji okvir.
Dobar savjet, Jurana! Film na Netflixu mi je pogotovo teško naći, uglavnom su bedasti. Volim ja i bedaste, ali ne isključivo, lol.
Ja sam pogledala norvešku Home for Christmas, već je spomenuta, i baš mi je bila i zabavna i Božićna.
Muž i ja gledamo pomalo Seinfelda, ispočetka. Prve su skroz bezvezne, ali svejedno mi je zanimljivo pratit kako su se serija i likovi gradili.
Kod nas na Netflixu svatko ima svoj profil i ne miješamo ukuse pa sam pošteđena anime, hororaca i slično, a imamo i jedan zajednički gdje smo zabilježili ono što bi sve moglo zanimati.
Zabavna božićna je i njemačka Over Christmas. Samo 3 epizode
Samo na Spotifyju ljubomorno čuvam svoj profil, na Netflixu se miješamo![]()
Last edited by Jurana; 03.12.2021 at 09:46.
Ja nisam nikad odgledala sve, gledala bih na tv, kad bi mi bilo zgodno.
Ja isto gledam Seinfeld, i to sa sinom. Da, prvih nekoliko je lošije, ali brzo se poprave.
Nedavno sam s nekim komentirala kako Seinfeld nema problem sa starenjem, kao neke druge stare serije koje iz današnje perspektive znaju izgledat politički nekorektno. Kod njih nema te opasnosti jer su oni generalno grozni
Stvarno jesu grozni, sve mi je neugodno gledatiU tom smislu volim i Larryja Davida, idu na HBO nove epizode, dobar je.