Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2520

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

O majko mila sad se zbediram kad procitam koliko vi serija gledate.

Molim Flopicu jer znam njen bioritam (ne gleda do u kasne sate ) kad si nadje termin za serije a da nije navecer. Ja kad krenem ne znam stat zato vecer ne dolazi u obzir, mozda rana vecer?:/

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Molim Flopicu jer znam njen bioritam (ne gleda do u kasne sate ) kad si nadje termin za serije a da nije navecer. Ja kad krenem ne znam stat zato vecer ne dolazi u obzir, mozda rana vecer?:/
    Nisam flopi, al dizem se u 5 ujutro

dakle u period od 20-21.30 mogu pogledati koju epizodu. s posla dolazim oko 15 sati, pa stignem i skuhati i trenirati i sve sto treba do tih 20 sati. a nekad kad imam skuhano za dva dana, znam i popodne pogledati epizodu prije treninga.

slucajnim odabirom sam kliknula na Vexed (Netflix). iskreno nije neka serija da me oborila s nogu svojom dubinom al me zato zabavila. Prva sezona ima svega tri epizode i to sam pogledala.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Vrijedi i za mene... Našla bih još i vremena (recimo sredina popodneva, kad dođem s posla - sat vremena odmora je dosta za epizodu serije), ali otkad su sinovi online - uvijek nekom smeta tv, a do računala nemam pristup (sin je posudio i moj monitor). Odustala do daljnjega. Lakše mi je čitati knjige, jer manje smetam okolini i lakše mi se koncentrirati. Od serija volim kojekakve policijske i detektivske bedastoće koje mogu gledati s pol mozga i za koje znam da u većini slučajeva zločesti nadrapaju. To je kao čitanje stripova, hehehe... Ne volim serije navlakuše, gdje nema raspleta do kraja epizode.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijedi i za mene... Našla bih još i vremena (recimo sredina popodneva, kad dođem s posla - sat vremena odmora je dosta za epizodu serije), ali otkad su sinovi online - uvijek nekom smeta tv, a do računala nemam pristup (sin je posudio i moj monitor). Odustala do daljnjega. Lakše mi je čitati knjige, jer manje smetam okolini i lakše mi se koncentrirati. Od serija volim kojekakve policijske i detektivske bedastoće koje mogu gledati s pol mozga i za koje znam da u većini slučajeva zločesti nadrapaju. To je kao čitanje stripova, hehehe... Ne volim serije navlakuše, gdje nema raspleta do kraja epizode.
    Mi imamo netflix i hbo go i gledam serije koje baš samo mene zanimaju na mobitelu. I to u zadnjih cca godinu dana. TV u kući koji imamo jedan uopće ne gledam.
    Sad kad je dijete mako veće nađem i vrijeme za sebe. Na žalost sad nema ni treninga pa ni radionica pa ju ne razvažamo i vremena je više. Sad i ona u predpubertetskom stanju voli svoje vrijeme pa se eto nađe i vremena za gledanje serija. Eh da i ne peglam, možda je i do toga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •