Ovaj vikend bi trebala doći 6. sezona Peaky Blinders.![]()
Je, Zrinka Pavlić, kojoj vjerujem, kaže preskočiti, radije pročitati članak ako nas to zanima.
https://www.tportal.hr/kultura/clana...-foto-20220219
I čitavo sam se vrijeme pitala jesu li ti ljudi oko nje zaista toliko naivni
Tako i ja pocela onako bez ikakvog raspitivanja ranije muz mi rekao lose ocjene,ma rekoh daj molim te svatko nesto svoje tambura.
I sad mi se bas gledaju nastavci
Svimbi hvalaa, pogledam.
Ja i dalje na Midsomer Murders, ali presječem Mirandom, koju isto gledam ponovno i htjela sam je preporučiti onima koji bi gledali neku komediju.
Stvarno je odlična
https://www.imdb.com/title/tt1533435...=nv_sr_srsg_10
Na nelegalnom sajtu, ako želiš, pošaljem ti pp, neće mi biti prvi put![]()
Pogledali smo jednu epizodu How I met your dad. NE
The gilded age je sve zabavnija, izašlo već 5 epizoda, preporuke![]()
Prije nekog vremena sam gledala britansku seriju The End of the F *** ing World, bila mi je sasvim ok. Zanimljivo mi je što se u njoj na kratko pojavljuje sin Nicka Cavea, Earl. A s njim povezano bih preporučila i jedan film u kojem je imao glavnu ulogu (bio je na HBO), "Ljeto s mamom".
Zakasnila sam za edit, pa ću ovdje dodati na link filma Ljeto s mamom, jer je naslov na engleskom prilično drugačiji. https://hbogo.hr/filmovi/ljeto-s-mamom
Ja konačno gledam Dark i sad se ne mogu sjetiti zašto sam ga toliko dugo izbjegavala, a to baš jest moj tip serije. Netflix mi ga je toliko dugo predlagao da je na kraju odustao. Možda sam se bojala
Čitam da će postati jako komplicirano, a ja sam sad već u fazi da razmišljam o printanju obiteljskih stabala
Pogledala obje sezone euforije, meni je serija jako dobra. Mracna, ali bas lijepo napravljena. Gluma, fotografija, kostimografija, a najvise glazba. Soundtrack je perfektan, atmosferican, sa super originalnim pjesmama i kolaboracijama. Labrinth je napravio divotu, remek djelo.
Gilded age pratim i bas mi je dobra. Malo mi je ova glavna protagonistica mlaka i beskrvna, ali sve u svemu zabavna, volim to doba.
A je li? Nisam imala pojma da joj je ona mama.
Ne znam je li do glumice ili do uloge.
Ono kad je došla kod Peggy u Brooklyn je bilo stvarno jako glupo, sumnjam da bi i mama Meryl ono dobro odglumila.
Preporuka za gledanje s djecom, curicasti Divine Club na Netflixu
Ako ima jos koji takvog tipa da ste gledali javite...
Za odrasle talijanska serija Vjernost, po romanu kojeg sam nedavno pročitala, poslastica o braku, povjerenju, iskušenjima, ljubavi, požudi...
Shetland na Pickboxu,6. sezona. Mili bože, koji kraj, koji cliffhanger i koje iščekivanje da snime novu sezonu
![]()
Slabo gledam serije, ali čitam o njimaSjećam se da ste spominjale "The Witcher" , pa evo vijesti koja bi mogla razveseliti obožavatelje: https://www.index.hr/magazin/clanak/...j/2343698.aspx
Killing Eve, valjda zadnja sezona je krenula na HBO.
Dakle ja sam ovisna o Kruni, zadnjih mjesec dana Kruna mi je sedativ. Izuzetno stresno je na poslu, tako da si ju navečer pustim da me uspava. Predivna mi je.
Ne znam gleda li netko genijalnu prijateljicu, meni je serija dosta dobra, bas mi je vjerna knjizi.
Gledam, odlicna mi je. Al mi je vec sad muka od radnje koja slijedi!
Odlična mi je cijela serija, a osobito dobra epizoda kad svi zajedno ručaju u Marcella i Elise. Briljantna gluma i potpuno pogođen casting
Primijetila sam da me serija opterećuje, više nego knjige, ne mogu puno pogledati odjednom i ako ipak pogledam, poremeti mi raspoloženje. Težak je svijet Elene i Lile
casting mi je skroz pogođen. pietro je točno kakvim sam ga zamišljala.
jedino mi je lenu možda malo previše mutava, ali kad bolje razmislim, zapravo je takva i u knjizi.
lia me nevjerojatno živcira (isto kao i u knjizi)
"Lenu" vjerojatno nedostatak glumačkog iskustva nadomješta minimalističkom izvedbom. Obje glumice su jako mlade, koliko mi je drago da ih nisu zamijenili u trećoj sezoni toliko me nekad zasmeta Lenin jako mlad izgled. Ali nije loša sve u svemu, sad je bilo epizoda u kojima se imala prilike razmahati. Inače stvarno izvrsna glumačka ekipa i šminkeri i kostimografi ih fantastično mijenjaju - Lila na primjer vrlo uvjerljivo stari.
Ali i likovi su ovdje još jako mladi, koliko imaju - sigurno manje od 30 godina?
U knjizi imaju 32 godine kad se Lenu i Nino ponovo sretnu
Ja tek sad skužila da glumice nemaju ni 20 godina. Našli ih na dramskoj grupi
Ali ok, meni su i 32 godine jako malo
Meni je ispočetka više smetalo što mi je Lenu previše lijepa, glumica je ljepotica, a ona bi trebala više biti ljepuškasta i Lila bi trebala biti puno ljepša od nje, barem u fazi prije braka, Nekako mi nije bilo uvjerljivo da se svi muškarci okreću za njom - razumljivo u rioneu, ali i u centru Napulja svi su bili zatravljeni njenom ljepotom
Glumice nemaju ni 20??!! Haha. Gle stvarno. Onda su stvarno napravili odlican posao.
a propos događaja koji slijedi, meni je taj događaj u knjizi bio šokantan i baš sam bila ljuta na Lenu, kako je samo mogla to napraviti?!
u seriji mi je jasnije (ili možda zato što znam što slijedi, više obraćam pažnju) da sve vodi k tomu, ili je možda na mene utjecalo čitanje Mračne kćeri u međuvremenu, pa mi je bolje sjelo (će sjesti)
al je svakako zanimljiv taj motiv, odnosno da je Elena Ferrante u dvije knjige ispričala istu stvar
možda mi treba još jedna-dvije takve priče i više to uopće neću percipirati kao tabu![]()
Za ljubitelje hrvatskih serija - danas na HTV-u kreće serija "Šutnja" Dalibora Matanića. Dijelom je snimana u Kijevu, prije manje od godinu dana.
Haha točno, pisala sam i slušala Matanića na Dnevniku![]()
Za one koji traže feelgood sadržaj za sve generacije, preporučam na Netflixu emisiju Making fun, u kojoj 5 bradatih majstora pravi izume koje osmisle djeca
https://www.youtube.com/watch?v=RUkK...hannel=Netflix
Pogledala i ja jučer Šutnju, ne mogu reći da sam očarana.
Možda je bio preveliki hype, ali sve što mogu reći je da je nešto bolja od uobičajenih naših uradaka.
Prvenstveno mi se svidjelo psovanje![]()