Stranica 43 od 51 PrviPrvi ... 334142434445 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 2526

Tema: Serije za preporuku

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Na bolovanju sam pa sam upravo pogledala zadnju epizodu. Pripremite se na epizodu od 75 minuta i puno emocija. I, konačno, na kraju, najavljuju novu glumicu - onu čiji glas slušamo cijelu sezonu u voiceoveru, bar mislim.
    HBO GO je postao HBO Max i sada je na toj platformi dostupno samo prvih 5 epizoda 3. sezone GP
    ima li još netko takav problem ili do mene i mojih uređaja?

sinoć sam se spremila na gledanje i ostala turbo razočarana

pa sam onda na Netflixu upalila dokumentarac o Andyu Warholu, kojeg preporučam, špica mi je mrak

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam najnormalnije pogledala na hbo max zadnju epizodu
    Bila mi je jako dobra
    Valjda prvi put smo vidjeli Lenu da nije “mutava”

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sad sam provjerila na mobitelu i sve su epizode tu
    pa ubit ću se do večeras :first_world_problems:

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam pogledala dok je još bio HBO GO, ali čula sam da ima dosta problema s Maxom - meni je na laptopu i nije bilo problema

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    HBO GO je postao HBO Max i sada je na toj platformi dostupno samo prvih 5 epizoda 3. sezone GP
    ima li još netko takav problem ili do mene i mojih uređaja?

sinoć sam se spremila na gledanje i ostala turbo razočarana

pa sam onda na Netflixu upalila dokumentarac o Andyu Warholu, kojeg preporučam, špica mi je mrak
    imam isti problem, ne mogu pogledati

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A meni se nije previše svidjelo finale baš radi Lenine i Ninove mlađahne dobi, neuvjerljivo mi je oboje glumaca bilo u ulozi strastvenih ljubavnika . Nema baš niti neke kemije među njima.

Ili mi je jednostavno i knjiga i serija uvijek bolja i zanimljivija kad se pojavi Lila.

No, sveukupno, treća sezona serije je odlična, serija je zaista sve bolja i bolja, i sve mi je bolja na svako sljedeće gledanje (pogledala sam prvu i drugu sezonu ponovo kad je počela treća). Ne znam jesam li vidjela bolju adaptaciju neke knjige. Sve što je u seriji dodano, prošireno, je u duhu knjige i samo čini situacije iz knjige još životnijima - na primjer Elenina obitelj je u seriji fantastično prikazana.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A kako vam se sviđa nova glumica?

Meni nije drago da je nova, iako sam svjesna da više nije mogla biti ista ova djevojčica. Tako sam se osjećala i u Kruni kad se mijenjala glumica pa sam se navikla kao da je Colman otpočetka.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Preksinoć je na hbomax bilo svih 8 epizoda a sinoć samo 5. A ja trebam početi sedmu. Poludila sam!

Sent from my iPhone using Tapatalk

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a u zaljevu ih ni nema

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ajme neki dan sam tu spominjala Shetland, super mi je serija i fenomenalan mi je glavni glumac, inspektor Jimmy Perez i upravo pročitam da je on muž od naše Tene Štivičić
    Posljednje uređivanje od Angie75 : 11.03.2022. at 08:37

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mislim da imam preporuku za Mimu i Bubilo: Starstruck (Moj dečko je zvijezda) na HBO. Duhovito, romantično, dosta kratko, baš zabavno.

Javite mi jesam li dobro preporučila!

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I drugima se svidja serija

https://www.theguardian.com/tv-and-r...qPh1CNLXzRkgZ4

Meni je bas drago da je bilo epizoda bez lile jer mene ona zivcira, kako na ekranu tako i u knjizi. Team Lenu <3

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da imam preporuku za Mimu i Bubilo: Starstruck (Moj dečko je zvijezda) na HBO. Duhovito, romantično, dosta kratko, baš zabavno.

Hvala na preporuci, pogledat ću. Već mi je za početak glavni glumac super zgodan gledala sam ga u onoj ne baš dobroj seriji 4 vjenčanja i sprovod.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uf, odična zadnja epizoda. Dobro je, tu se Nino još nije pokazao u punom sjaju ... to nam tek slijedi.
    Da, i meni je u seriji Lenu shvatljivija u svojim postupcima nego u knjizi, ipak je nekako plastičnije sve prikazano. Moram priznati da mi je nakon čitanja Mračne kćeri ovo razdvajanje od kćeri još upečatljivije... Dobro je Jurana rekla da je Mračna kći kao skica za Napuljsku tetralogiju.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nina hejtam obnovljenim žarom i silno se veselim četvrtoj sezoni!
    potpisujem Mimu za sve rečeno o seriji, zaista je odlična ekranizacija, al treba priznati da se radi o veoma zahvalnom predlošku

nego, ajmo zaigrati jednu igru, da vidim koliko vas je prenerazio Lenuin postupak (zabijelit ću da ne spojlam onima koji nisu čitali knjige): koliko dugo je Lenu bila razdvojena od kćeri?
    pišite po sjećanju, ne provjeravajte

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Nina hejtam obnovljenim žarom i silno se veselim četvrtoj sezoni!
    potpisujem Mimu za sve rečeno o seriji, zaista je odlična ekranizacija, al treba priznati da se radi o veoma zahvalnom predlošku

nego, ajmo zaigrati jednu igru, da vidim koliko vas je prenerazio Lenuin postupak (zabijelit ću da ne spojlam onima koji nisu čitali knjige): koliko dugo je Lenu bila razdvojena od kćeri?
    pišite po sjećanju, ne provjeravajte
    Ja nemam pojma, uopće se ne sjećam toga, ja sam povjerovala kad je rekla da samo za Montpellier

:slabo preneražena:
    Posljednje uređivanje od Jurana : 15.03.2022. at 12:56

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

nevezano za GP, dovršila sam drugu sezonu Ted Lasoo-a
    trebalo mi je sto godina i skoro sam potpuno odustala nakon one božićne epizode koja je eksplozija saharina
    nakon pauze sam nastavila gledati i slino mi je drago da jesam!
    cijeli taj zaplet druge sezone je slow SLOW burn, ali je iznimno zadovoljavajući jer konačno vidimo da čak ni Ted nije imun na patnju (što se dalo naslutiti u prvoj sezoni), vidimo uzroke njegovom vječnom optimizmu i dobrostivosti, i vidimo da sjeme dobrote na pada uvijek na plodno tlo, odnosno da su neki ljudi tako podešeni da će sve shvatiti kao napad na sebe (i aktivirati obrane). Super mi je kako je od početka te druge sezone posvuda bilo tragova, odnosno najava onoga što će se dogoditi, al je sve toliko suptilno da je teško primjetiti ili teško primjetiti jer znamo da se radi o seriji o dobrim ljudima ili ljudima koji se trude biti bolji. Jako dobro, baš sam zadovoljna.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja nemam pojma, uopće se ne sjećam toga, ja sam povjerovala kad je rekla da samo za Montpellier

:slabo preneražena:
    na slabo preneraženu

kako misliš da si povjerovala tek tada? nisam te baš shvatila

ja ću zabijeliti svoj odgovor:
    mislila sam da se radilo o mjesecima, odnosno bila sam jako preneražena
    tim više što sam nedavno čitala Mračnu kći gdje je odvajanje trajalo par godina
    i onda sam malo prelistala početak četvrte knjige, gdje kaže da je otišla na tih pet dana u Montpellier, pa produžila u Pariz s Ninom, pa se vratila kćerima, ali samo nakratko jer je nakon toga opet otišla u Pariz gdje je ostala sve do Božića. Slijede mjeseci gdje je prilično odsutna, gdje uglavnom svekrva čuva djecu (jer Pietro to nikad nije mogao). U svakom slučaju je manje šokantvno nego što se sjećam

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam to o čemu pričate potpuno zaboravila, kad je netko napisao da se grozi zadnje epizode jer zna što slijedi, ja sam pomislila na drugi šokantni događaj i skoro sam napisala "pa to je tek u sljedećoj sezoni"

odnosno, taj konkretan element sam zaboravila, dovoljno mi je grozno što ima veze s Ninom

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hm, da, ne razumijem pitanje - Lenu uopće nije trajno ostavila kćeri na duže vrijeme, one su živjele u Genovi sa djedom i bakom, ali ona je isto tamo živjela, ali je stalno putovala okolo.

To je trajalo dok nije preselila u Napulj. Možda su ovo spojleri.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja se uopće ne sjećam da ih je bila ostavila
    mislila sam da je samo za taj kratki put u Montpellier. Ajme, da, tek Mračna kći stvarno govori o ostavljanju djece i traumi koju to na sve ostavlja ovako ili onako, a ovdje je to zapravo tek epizoda u nizu drugih događanja....

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ok, neću se ni ja truditi čuvati spojlere

ma naravno da nije trajno ostavila kćeri
    pitanje je bilo, kako se sjećate, na koliko dugo ih je ostavila
    jer je sjećanje stvar dojma
    za mene je Lenu uvijek bila sva u okvirima normi, uvijek dobra djevojčica, uvijek dobra žena, bilo mi je baš šokantno pročitati da ih je ostavila da ode s ljubavnikom na put i da su nakon toga praktički živjeli odvojeno neko vrijeme
    mislim da za ženu nema većeg tabua, a u Mračnoj kćeri je još naglašeniji, jer se majka uopće nije vidjela s djevojčicama nekoliko godina

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se uopće ne sjećam da ih je bila ostavila
    mislila sam da je samo za taj kratki put u Montpellier. Ajme, da, tek Mračna kći stvarno govori o ostavljanju djece i traumi koju to na sve ostavlja ovako ili onako, a ovdje je to zapravo tek epizoda u nizu drugih događanja....
    E, i ja sam ovako. Vjerojatno sam prebrzo proletjela kroz knjige, jer nakon druge nisam mogla stati čitati pa sam 3. i 4. odmah progutala na engleskom, što sam rekla da neću raditi (ćitati na eng. knjige napisane na jezicima koji nisu eng.)

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Malo mi je gužvanac u životu ovih dana, pa ne stignem ubaciti serije… ali samo ću ti reći: Trailer je super!!!! Jedva čekam pogledati .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam potpuno pogubljena na ovoj stranici, nista vas ne razumijem, niti kuzim o kojoj seriji pricate

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Na ovoj stranici teme najviše se pisalo o 3. sezoni serije Genijalna prijateljica, koja je ekranizacija 3. knjige Napuljske tetralogije i to dosta vjerna ekranizacija pa zato stalno uspoređujemo čega se sjećamo iz knjiga s pogledanim u seriji
    Posljednje uređivanje od Jurana : 17.03.2022. at 07:48

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja gledam Scott and Bailey na Pickboxu, skroz su mi dobre. I paše mi da je na tv-u serija, i da mi netko dozira koliko smijem gledat :D

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ja gledam Scott and Bailey na Pickboxu, skroz su mi dobre. I paše mi da je na tv-u serija, i da mi netko dozira koliko smijem gledat :D
    Obožavala sam ih, ali sam sve odgledala još dok su ih prvi put prikazivali. Nadam se novoj sezoni, kao i za seriju Line of Duty

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

sad mene nešto zeza hbo max i neke serije mi nemaju titlove, nikakve, uopće. i to naravno baš one koje želim gledati. tlaka mi je gledati bez jer mi je uvijek neka buka doma a ne znam kako to popraviti.
    pa sam problem riješila tako da gledam netflix

pogledala sam 5. sezonu last kingdoma, obožavam tu seriju, puno mi je bolja od vikinga koje sam prestala gledati nakon...4. sezone? baš je lijepo zaokružena i emotivna, malo sam i plakala na nekim scenama. dreymon mi je jako dobar glumac, iako sam mislila da je prelijep da bi dobro glumio malo mu je naglasak smiješan doduše al je melem za oči. vidim da sad trendaju neki novi valhala vikinzi, je li netko gledao?

sad sam počela pieces of her, tak tak mi je, nije me baš uvukla. osim toga čim se toni colette pojavi na ekranu ja si pomislim dajte ovoj ženi labello, usne su joj nevjerojatno suhe non stop

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala Jurana, sad napokon kuzim sta je GP

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja ko ozeblo sunce čekam 2 dio 4. sezone Ozarka.
    Totalno sam se navukla.

U međuvremenu gledala simpatičnu talijansku An Astrological guide for broken hearts pa na Pickboxu neku švedsku-Partisan (iliti po našem Pobornik) o naizgled idiličnoj farmi u Švedskoj.

Francesca85 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    sad sam počela pieces of her, tak tak mi je, nije me baš uvukla. osim toga čim se toni colette pojavi na ekranu ja si pomislim dajte ovoj ženi labello, usne su joj nevjerojatno suhe non stop
    Jao ja nju jako volim i čim vidim da je dio casta idem gledati Ljubav je započela s Muriel se udaje

Pieces of her mi je dobra od početka do kraja, neovisno o Toni Collette. Povremeno malo spora ali nije problem.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam.odustala.nakon 2. epizode

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja je upravo zavrsavam, meni je dobra, jos zadnja epizoda.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Francesca85 prvotno napisa Vidi poruku
    Jao ja nju jako volim i čim vidim da je dio casta idem gledati Ljubav je započela s Muriel se udaje

Pieces of her mi je dobra od početka do kraja, neovisno o Toni Collette. Povremeno malo spora ali nije problem.
    Ja je isto jako volim jos od muriel
    Od serije cu mislim ipak odustati, bas mi je nezanimljiva

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I mnei je ona izvrsna glumica, pogledala i zadnju epizodu
    Ok mi je serija. Nije woow, al nije ni losa. Ima dosta obrata.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    ajme neki dan sam tu spominjala Shetland, super mi je serija i fenomenalan mi je glavni glumac, inspektor Jimmy Perez i upravo pročitam da je on muž od naše Tene Štivičić
    A ne vjeeeeeeeeeerujem!!!!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Gleda netko novi Bridgerton?

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledala ga.
    U tri dana sam ju završila, ok kao i prva sezona, tko voli takve ljubiće.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledala sam prvu epizodu. Mogle bi biti i kraće, Shonda voli ove neke duge formate, svaka epizoda skoro kao film

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Što rekla ona komičarka na Oscarima za The Power of the Dog, gledala sam Bridgerton tri puta, uspjela sam pogledati do pola.

Zaspala sam par puta, pa sam i prevrtila da vidim kraj. Dobar mi je par, bolji nego lani, ali je jako dosadno, imam osjećaj da stalno po dva ista lika vode isti razgovor.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pogledala sam ga. Mene fascinira to doba , ta njihova prividna uštogljenost i stvarna uvrnutost društva, i to rebellion without rebelling .
    Ali da, malo sam imala dojam da gledam stalno istu scenu. I meni je osobno, kad usporedim sa prvom sezonom i dijelom koji je tad podigao najviše prašine, puno čednija, ali i ta napetica između njih dvoje puno više seksi nego između vojvode i Daphne

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

A danas sam nabasala na hbo maxu na seriju Moj dečko je zvijezda. Skroz je pitka, na trenutke cringy, naivna ali zabavna romcom. Idealna za kišno popodne
    Posljednje uređivanje od babyboys : 31.03.2022. at 20:03

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nisam dugo gledala serije, ovo je bilo savršeno!
    Super mi je serija.
    A i odlično je što su epizode kratke pa sam ju uspjela binđati u 3 dana.

A osim toga, skroz fora, lagano, pitko, britansko, dobra razina iznenađenja i obrata, slatki su, veselo je.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

A i činilo mi se da se spominjala već

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

He he, ja uopće nisam skužila tvoj post Babyboys . Samo sam tražila ovaj od Jurane da citiram.
    Fora kako smo napisale slično .

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bridgerton je savršen za ovu kišu
    nije mi loša druga sezona, malo su fakat razvukli neke epizode ali sve u svemu, jako zabavno, kemija između glavnih likova puno opipljivija nego u prvoj sezoni.
    Čekamo sljedećeg Brigertona, valjda će ići po redu pa će biti o Benedictu.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam dugo gledala serije, ovo je bilo savršeno!
    Super mi je serija.
    A i odlično je što su epizode kratke pa sam ju uspjela binđati u 3 dana.

A osim toga, skroz fora, lagano, pitko, britansko, dobra razina iznenađenja i obrata, slatki su, veselo je.
    Jeste vidjeli da je došla i druga sezona?
    Ne tako dobra kao prva, ali gledljiva

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Serije nema na HBO on demand lopovi

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jeste vidjeli da je došla i druga sezona?
    Ne tako dobra kao prva, ali gledljiva
    Ja odgledala i drugu i nadam se trećoj. Razvoj bi mogao biti zanimljiv.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •