Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2526

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Gledam Ovo će boljeti - This is going to hurt. Ovo je BBC-eva serija utemeljena na istoimenoj knjizi, na HBO Max.

Zanimljiva je jako, ali mi teže pada od knjige. Sve mi izgleda gore, i stanje u zdravstvu i stanje u umu protagonista. Svakako ću pogledati do kraja, patnju nastranu.
    Ovu seriju sam pogledala nedavno, mislim da sam je spomenula na prošloj stranici.
    Serija je odlična, ima dobre ocjene, samo me čudi da je nekako prošla nezamijećeno , nigdje se ne spominje
    Trudnice neka je slobodno preskoče.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj sofia prvotno napisa Vidi poruku
    Ovu seriju sam pogledala nedavno, mislim da sam je spomenula na prošloj stranici.
    Serija je odlična, ima dobre ocjene, samo me čudi da je nekako prošla nezamijećeno , nigdje se ne spominje
    Trudnice neka je slobodno preskoče.
    Jesi, ali nisi stavila naslov, nego samo link pa mi nije upalo u oko. Ja sam gospođa u godinama, meni trebaju grafička pomagala

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi, ali nisi stavila naslov, nego samo link pa mi nije upalo u oko. Ja sam gospođa u godinama, meni trebaju grafička pomagala
    Sad vidim da nisam stavila naslov, ali pošto sam i ja gospođa u godinama, eto zaboravila sam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •