Moja Netflix lista za 2022. = „Bubilo romantično-otkačena tinejdžerica“ lista:
Derry Girls: netko je prije napisao da 3. sezona nije tako dobra kao prve dvije, ali meni su svi oni skupa jednostavno genijalni i zabavni, sve su mi sezone sjajne. Mogu li gledati bilo kada.
Never Have I Ever: Ako ste voljeli „I to mi je neki život“ ovu ćete jednostavno obožavati. Nikad mi dosta Devi, jednostavno mi je genijalan lik.
After life, 3. sezona (ali i sve skupa): apsolutno genijalno. Ricky Gervais je najbolji na svijetu. Da mogu birati s kime bih htjela biti na pustom otoku kao rijetki preživjeli nakon apokalipse na zemlji, on bi bio jedan od rijetkih ljudi koje bih izabrala. (Danas mi ne nedostaje superativa

).
Love & Anarchy, sezona 2: apsolutno fantastično. Prva sezona mi je bila odlična, druga mi je potpuni zakon kako su dublje ušli u priču s glavnim ženskim likom.
The Hook Up Plan: francuska serija, 3 sezone – isti likovi, ali svaka sezona je zaokružena u svojoj priči. Fantastično. Fora, lijepo, otkačeno, zabavno, likovi lijepo i slojevito modelirani (što se raspetljava kroz sve tri sezone). (Mislim „slojevito“ za tinejdžersko/mladenačko-romantičnu komediju, ne za egzistencijalističku dramu

)
The Bold Type: ovo mi nije baaaaš tako jako napeto bilo, ali sam ju odlučila staviti na listu. Atmosfera radnje je tipa „Seks i grad“, „Emily u Parizu“… mlade, zgodne, uspješne, lijepo obučene… ali je pametnije od Emily, i više se fura na opće društvene teme od „Sex and the City“. Sve u svemu dobra mi je serija, ali nije jedna od onih „malo pomaknutih“ na koje više odvaljujem. By the way 3. sezonu Emily još nisam pogledala, ali pretpostavljam da mogu očekivati slično kao u 1. i 2. sezoni.
Easy (
https://www.imdb.com/title/tt5562056/): jako dobro. Prilično fora. To je zapravo starija serija, ali ne sjećam se da smo ju spominjali. Uglavnom… jako puno epizoda i svaka ima svoju priču i svoje likove koji se tek povremeno isprepliću. Ljubavno-partnerski odnosi naravno. I baš je „easy“ – laganini. Ima seksa i malo nekih pomaknutih stvari, ali ukratko: dosta zanimljivo.
Harry & Meghan: ma morate to pogledati, ali stvarno

.
Možda u 2023. prijeđem na sve skupa nešto pametnije, uzvišenije, dublje... ali... vjerojatno ne

.