Krenula sam gledati ovo, neke stvari su izvrsne, npr. tinejdžeri i sve što se vrti oko njih… ali čovječe ta žena, što bismo trebali misliti ili osjećati u vezi nje, kakav lik. Završila sam prvu sezonu i krećem na drugu… i uh. Recite mi da druga sezona ima kraj, treba mi kraj.
Uf i to i Wednesday čeka da gledam sa kćeri koja nimalo nije sklona bingeanju. Gledale smo Derry Girls, meni su odlične i u trećoj sezoni.
Mi smo pogledali Recruit, Treason i Kaleidoscope.
Sad gledamo nekakvu španjolsku seriju Alpha males. Umirali sinoć od smijeha. Na prvoj epizodi.
na HBO sam jučer ulovila prvu epizodu serije Julia (o Juliji Child, kuhanje na tv-u, sigurno vam je poznato), baš dobro, za opuštanje![]()
Slažem se s Bubilo preporukama i Babyboys zaključkom - i ja navijam za 'plitke' serije, ne treba me nitko poticati na razmišljanje, potičem se sama dovoljno.
Meni se serija jako sviđa, baš je dobro oživljena knjiga. Vittoria je fantastična, serija je vizualno izvrsna i odlično je ulovljen duh devedesetih. Malo u drugom dijelu gubi na ritmu i povezanosti, ali kraj je opet dobro napravljen. Evo ja bih rekla da mi je i knjiga draža nakon serije.
Ili devedesete u Italiji nisu isto šta i devedesete u nas, ili u Americi (koja mi je nekako glavna za devedesete)
Što se tiče Netlixovog profiliranja, ja sam jedno vrijeme gledala dosta krimića pa mi je samo krimiće i predlagao, čak i one koje sam već gledala. Ali čim odgledam nešto drugačijeg žanra, odmah se zašareni početna stranica i onda uvijek ostanem iznenađena koliko toga programa ima, a ja pomislila da sam sve već vidjela.
Htjela sam samo reći da gledam Teda Lassa i da ne mogu vjerovati da sam se tek sad odlučila za to, a toliko ste ga hvalili, seriju gutam, odmah sam pogledala pet epizoda u šusu, svarno svaka preporuka ako ima još ovakvih kao ja
Ustvari sam htjela Severance, ali već nakon par minuta prve epizode (puno ptičje perspektive i geometrijskih oblika) shvatila sam da za tu seriju očito moram biti u posebnom stanju uma, a sezona poslovnog stresa svakako nije takva.
Severance je tjeskobna i napeta, istina, ali je vrijedna toga, samo pričekaj bolji period![]()
xxx
Severance je odlična!
kome god ispričam premisu serije svi kažu: zvuči kao odlična ideja (ideja rascjepljenja)
al u praski...
i ja sam ju, prigodno, pogledala u najvećem poslovnom stresu
točno bih da mi sad netko govori:
your outtie loves long walks
your outtie is patient
your outtie is kind
your outtie has time to wash her hair...
Svimbi, ako ti se sviđa Ted Lasso, daj šansu i subverzivnoj sapunici Jane the Virgin
jesam, odličan je (i glumac je zgodani Desi iz Girls je jednako nepodnošljiv, ako ne i gori nego u Girls
)
te dvije serije se na potpuno različit način odnose prema poslu i stresu na poslu
The bear mi je NOĆNA MORA, odnosno ta razina stresa mi je nepodnošljiva, milijun posto nikad ne bih mogla raditi u kuhinji. Kad pomislim na Medvjeda, sjetim se one kuhinje kako gori, opći vidljivi, opipljivi kaos od kojeg bih pobjegla odmah jer toliko jasan
Severance je distopijski korporativni užas, ali nije odmah jasan, i zapravo je na neki način već tu, al ga treba prepoznati
evo npr i ja često gledam u excelicu i tražim strašne brojevefantaziram o svom privatnom ja koje ima vremena za duge šetnje
srećom barem, za razliku od ekipe iz podruma, znam zašto radim to što radim i ipak sam slobodna otići
Na IPTV-u![]()
Ali ima ga sigurno i na raznim, jednako legalnim, streaming siteovima
Nevjerojatni feel good![]()
Posljednje uređivanje od Svimbalo : 19.01.2023. at 14:41
Znaci imam netflix, hbo, amazon prime i disney i opet nemam gdje gledati sve te serije. O boze.
Medvjed bi trebao biti na Disneyju, a Severance na primeu
Nema Severance na Amazonu.
Jučer sam pogledala seriju Englezi (HBO) i prilično mi se svidjela. Serija je western, dosta kompliciranog zapleta, glumi stvarno odlična Emily Blunt.
Počela sam gledati i The Last of Us o kojoj se puno piše, pa stvarno je OK, zanimljiva, ali nije mi za sad nikakvo čudo tj. radnja i zaplet su nešto što smo svi već puno puta vidjeli.
Ne znamnemam Disney a Amazon imam pa sam pogledala.
ako imaš hbo programe, onda imaš i pristup HBO maxu, bez dodatnog plaćanja
Jen, Medvjed na Disney+
Inače, na Disneyu je It's always sunny in Philadelphia - meni najbolji sitcom ikad!
Samo da kažem da sam pogledala Ginny &Georgiu. Na momente zabavnana momente dosadna.
Ali uz prave drame u životu oko mene trenutno ove tinejđerske su mi baš sjajne.
Ja sam pogledala Severance. Serija je odlična, napeta, smiješna, stvarno pravi gušt. Adam Scott - znam da glumi u Parks&Recreation, ali ja nisam gledala tu seriju tako da mi je poznat kao sporedni lik iz raznih serija, i uvijek mi je bio odličan, posebno u The Good Place - ali ovdje je u glavnoj ulozi i genijalan je.
Najbolje je što se radi o seriji sa SF premisom o razdvajanju ljudi na poslovnu i privatnu jedinku, dakle nečemu prilično nevjerojatnom, a svako malo bi mi došlo da kažem - ovo je kao kod mene na poslu.
Posljednje uređivanje od Mima : 22.01.2023. at 12:12
"Lažljivi život odraslih"je odličan. Glavna glumica je fantastična. Ma svi...
A "Julia" je također super. Dobro smo se nasmijali, i naučili svašta. Recept za omlet rules.
Alpha Males na Netflixu, zgodna serija, 10 epizoda, baš sam se dobro nasmijala.
Lude devedesete smo pogledali. Ono, da vidim o čem je hype. Bezveze. Likovi iz sedamdesetih su svi u cameo ulogama osim Feza i Reda i Kitty. Mm je u par navrata pitao da zašto mi to gledamo.
Seksualni život studentica. Bezveze. Nije mi sjelo.
Pogledala sam nekad prvu epizodu Julie. Vraćam se na to
Sinoć sam u najboljoj namjeri da počen gledat Faudu zaspala prije kraja prve epizode. Nije do serije, bila sam preumorna. Danas ću skoncentrirano popodne pogledat
Nrma kraj. Čekamo treću. Ali žena je ... Show
Mi smo pogledali Cunk on Earth i umirali od smijeha
Iako su mi pojedinačni skečevi na instagramu izgledali glupo i već viđeno, sve skupa je baš smiješno. Odlično za gledat uz kavu poslije posla
Meni je i na Instagramu smiješna, odlična je serija, jedino gledam malo po malo.
mi odgledali samo prvu, odnosno mlađi i ja. Luda je.
nego noćas otkrila Fauda, ne znam kako mi je to promaklo.
Pogledala sam Lažljivi život odraslih
Ekranizacija mi je jako lijepa, glazba super u prve dvije epizode, kasnije ne toliko, ali meni ta serija ima problem koji je imala i knjiga: nisu mi jasni likovi ni njihova motivacija, stalno imam osjećaj da mi fali nešto. Ni teta mi nije jasna, ni glavna junakinja, ni zašto svi obožavaju toliko tog Roberta..
Tako da mi je serija više kao jedan lijepi instagram account
Cunk on Earth mi je ok, slično kao što je svojedobno AliG radio. Ova žena mi je simpa, ali uvijek se nekako sramim umjesto nje
Imate neke preporuke za Disney+? Neku humorističnu seriju?
Fali mi neka dobra humoristična serija, sve što počnem gledati mi je na kraju bezveze, odnosno znam da ih neću dugo pamtiti.
Sve su mi na sličan kalup, ne znam da li mi se da gledati nešto zbog nekoliko fora. Dođe mi da opet gledam neke stare serije.
Također, mislim da više neću ni početi gledati nešto što ne završava, razvlače cijelu sezonu da bi onda završilo kao uzbudljivo.