nije na netflixu ali počela je 3. sezona Mandaloriana :bebayoda:![]()
nije na netflixu ali počela je 3. sezona Mandaloriana :bebayoda:![]()
Ja čekam Nasljeđe, odnosno pripremam se. Zaboravila sam koliko su dobri.
Zar će biti još koja sezona Homelanda?
Neće. Nego dok mi pogledamo 8 sezona Homelanda, valjda će proći 10 tjedana koliko treba da izađe cijela sezona Nasljeđa.
Homeland je meni bio odličan, jedino 3. sezona mi je bila dosta lošija, nju je muž pogledao i ukratko mi ispričao![]()
Ja Trenutno gledam Pedra. Svuda.
A u pauzi sam pogledala Triptih i Noćni agent na Netflixu s mužem.
Posljednje uređivanje od babyboys : 27.03.2023. at 18:40
Cure ne nalazim, jel postoji tema filmovi za preporuku?
yellowjackets
Prijavljujem The White Lotus, cijeli, u tri dana. Ustvari sam razmišljala kako je Tang smetalo drvo bez lišća u srpnju, a ja sam bila toliko obuzeta da sam ga primjetila samo u jednoj sceni![]()
Samo sam došla reć svim ljubiteljicama da se Devi vraća sa 4 sezonom 8.6. i ja jedva čekam![]()
A ja taman otkazala Netflix jer sam sve pregledala kaj me je interesiralo.
The Good Fight - sinoć na HTV-u krenula sezona 6
aaa super
ta mi je serija jedna od boljih
sve što se sad reklamira sam pogledala nekad ranije
trenutno nema ništa što strastveno pratim
mm gleda Diplomatske igre a ja povremeno ćirnem, nisam od početka pratila ali mi se čini ok.
i Franke i Grace ponekad uz traku za trčanje znam upaliti, simpa mije ta serija a i pola sataprođe brzo
I ja obožavam Good fight! Ali sudeći prema ovom što sam vidjela u prve dvije i pol epizode, ajme :/
od opake odvjetnice Diane stvaraju.... uf neću da ne spoilam, valjda se moje slutnje neće obistiniti!
Diane puca zbog društvenih i političkih apsurda već nekoliko sezona, smatrala je da se svijet kreće u jednom smijeru, a onda se on počinje kretati u suprotnom, i ona se sva izgubila.. bilo mi je jedno vrijeme duhovito kako su se poigrali s time da nikad ne znaš što je stvarno a kad je ona pod utjecajem, jer s ludim Amerikancima sve je moguće. Ali s vremenom dosadi, malo preapsurdna mi je ta serija postala
Mada, mene već dugo ništa nije oduševilo, osim Successiona, a nakon zadnje sezone ne vjerujem da dugo išta i hoće
daaa, ja tako zavidim onima koji tek kreću gledati Succession <3
ali recimo, na Pickboxu opet ide Mad Men, e tu mogu pogledati uvijek po sto puta! Pogotovo prvih par sezona.
Only murders in the building, Reservation dogs, Abbott Elementary, Atlanta, sve Marvelovo, sve Star Wars, hrpe starih hit-serija, puno dobrih filmova
Za Bear uzmi 7 dana besplatno pa pogledaj.
Meni se čini da Disney trenutno ima najbolju ponudu od svih streaminga, osim što HBO oduvijek ima najbolje serije
Nemam Disney ali sam vidjela da je na njemu Genius. Toplo preporucam. Gledala.sam Einsteina i Picasa.
Ja sam nekidan gledala Diplomatkinju na Netflixu i svidjela.mi se.
Poveznica na seriju https://www.disneyplus.com/en-gb/series/-/4xWSZ1ShVhAw
Ja sam se nakon dugo vremela sjetila da imam pristup HBOmax-u i prva serija u ponudi je bila Breeders.
Meni je zastrašujuće dobrakao da je netko stavio skrivenu kameru u moju obitelj i sekvence stavio u scenarij
djeca, roditelji, bake i djedovi... scene iz našeg života kopirane
sad sam na 2. sezoni, djeca su u pubertetu, majku lupa perimenopauza ...
https://www.jutarnji.hr/kultura/film...alzac-15384922
Ima li tko možda pretplatu i voljan je kopirati ovaj članak, zanimalo mi bi me![]()
Otkrila sam još jednu korejsku seriju kimov mini market, kim's convenience.
Ajme, totalno sam se navukla na sve korejsko, kaj je najbolje svako malo spomenu neko korejsko jelo. I'm in love.
Painkiller, razotkrivanje ljekarničke tvrtke u Americi. Dobra gluma, scenarij, sve.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 29.10.2023. at 10:36
Ja upravo odgledala Yellowstine sa Kevinom Costnerom.
Ma nema na čemu, stvarno sekunda posla. Čak me iznenadio forum da sam uspjela sve ulijepiti u jednu poruku, mislila sam da ću morati rezati. Forum.hr nije tako dobar.
Evo i moje dosadašnje ovogodišnje liste - liste nepopravljive romantičarke.
Poredano samo po redoslijedu gledanja, nemam listu s bodovima.
HBO
Divorce. Zgodno, pitko, zanimljiv pogled na brak.
Sex i grad. Da, dobro znam. Bila sam ove godine nešto dugo bolesna, par tjedana bez micanja iz kreveta. I onda sam binđala sve sezone i sve epizode ovoga ikad. Jako je zanimljivo pratiti kako se svijet, cure, veze, odnosi… mijenjaju kroz ta desetljeća i što nas je sve zapravo Sex i grad naučio, ili krivo naučio (Hoće li se i može li se on stvarno promijeniti?
)
And just like that. Nekakav nastavak Sex i grada bez Samanthe. Ali s dodanih puno drugih ženskih likova koji nas u ovom stoljeću trebaju naučiti što je (još uvijek) rasizam, binery i non-binery, i ne sjećam se oko čega se još pomiču granice u ovom desetljeću te serije. Za razliku od vremena kad sam prvi put pratila Sex i Grad, i nije bilo društvenih mreža, nego samo 1x mjesečno Cosmopolitan da još malo drvimo o Carrie Bradshaw... sad su mi na fejsu često iskakali razni komentari o seriji "And just like that". Od kojih nisu svi bili blagonakloni. Ali ja kažem, who cares... Carrie Bradshaw i ekipu, i njihove krpice i njujorške živote mogu uvijek gledati.
Netflix
A perfect Story - jako slatko, španjolsko, o zaljubljenom paru (a o čemu drugo), o dvije osobe iz različitog svijeta
Alpha Males - španjolska romantična komedija iz perspektive muškaraca, zanimljivo i osvježavajuće gledati tu perspektivu u romantičnoj komediji
If only - na španjolskom, romantično-fantastična serija, žena se nakon 10 godina lošeg braka budi 10 godina mlađa
Survival of the Thickest - komično, fora
Wellmania - komično, odlično
Never Have I Ever, sezona 4 - ne mogu živjeti bez Devi
Queen Charlotte a Bridgerton story - prilično dobro
Uživam gledati ove serije... malo si razmišljam možda bih mogla prestati biti tinejdžerica i kao odrasla osoba pogledati nešto od onih serija s popisa koji sam zalijepila (čak neke od tih serija i znam), ali mah... vidjet ćemo, možda
BB zbog zaštite autorskih prava izbrisan ti je post. Upozoravamo sve forumašice da nije dozvoljeno kopirati potpune tekstove bez odobrenja vlasnika autorskih prava.
Jao, oprostite svi, nisam uopće razmišljala o autorskim pravima, sorry BB![]()
Meni su Breeders bili odlični, zadnja sezona sad izašla isto mi dobra.
A nekako nemam taj neki dojam kao Beti.
Možda si ponovo pustim uz peglanje.
Meni su Breedersi isto super. Pogledala sve 4 sezone. Izgleda da je to to, da neće dalje snimati.
Nisam imala taj osjećaj kao Beti, premda od nekih epizoda ostane gorak okus.
Pustim si ju ponekad za uspavljivanje, na prvoj sezoni sam. Ok su mi, dapače meni je super njihov odnos. Ima i epizoda o braku/papiru.
Jesu se oni nešto rastavljali u jednoj sezoni ali više je bila njegova nagla narav i odos sa sinom u igri.
A od novih serija svašta nešto, trenutno gledam Djeca zla na HBO, odična. Šutnja je na listi čekanja.
Prve dvije sezone - dok su djeca bila mlađa - zanimljivo je bilo, kao što sam napisala bilo je scena kao prekopiranih iz našeg života (gorko sam se smijala na scenu odlaska na hitnu kad su nehotice ozlijedili dijete; tako smo mi morali s prvim našim - podizali smo za ruke dijete između nas i ljuljali ga u šetnji - ono što valjda svi roditelji rade - i iščašili djetetu lakat ... ajme brige i sramote pojaviti se na hitnoj zbog toga... ostalih dvoje nismo nikada podizali tako)
3. i 4. sezona su i mračnije, nisu me se toliko dojmile. Vjerojatno jer sam se u prve dvije često mogla poistovjetiti s likovima, a u druge dvije manje (nisam do sada, a nadam se da ni neću, imati takvih izazova u životu).
Djeca zla je koji žanr Kosjenka?
Meni su Breeders solidni i promatram ih više kroz prizmu
borbe koju prolaze bračni parovi i roditelji današnjice
Iako nekako generalno serija mi isto nosi nešto sumorno
kao da su svi likovi nesretni (iako ima baš duhovitih momenata)