After Life. Suze, smijeh i ljubav.
Hvala cure!
After life sam već isplakala i odsmijala.
Outer Banks ću provjeriti.
U međuvremenu sam na HBO otkrila Divorce (Razvod) sa Sarah Jessica Parker, ima 3 sezone. Tek sam počela, al sviđa mi se.
I ja sam počela gledat Rastavu s mm. Na momente je smiješna, a kako trenutno imamo jednu blisku vrlo sličnu situaciju, zabavljamo se prepoznajući scene
Ajde mi predložite nešto za gledat zajedno sa osmogodišnjom kćeri na Netflixu
Ona inače gleda one neke realityje tipa Cake or fake, neka djevojčica koja hrani i spašava koale.. to mi se ne gleda
Ja bih baš neku seriju koja funkcionira i za djecu i za odrasle
Davno su moji sinovi imali osam godina, ali u to vrijeme više od serija voljeli su dokumentarce o životinjama (npr. dinosauri, krokodili i slično) i o tehnici. I dan danas znaju pričati o tome. Bez tih serija ne bih ni ja pojma imala što je trebuchet (vrsta katapulta). Osobito omiljeni bili su im stari Rimljani i stari Egipćani. Ne mogu se svega ni sjetiti. Zbirka dvd-a stoji u vikendici (tamo je stari televizor i player) i ponekad ljeti to i pogledaju kad nemaju pametnijeg posla. Eto, znam da nisam baš od pomoći. Nadam se da će se javiti netko tko ima više aktualnog iskustva.
Nastavno na Peterlin, stvarno bih i ja preporučila Attenbourghove dokumentarce. Baš za Netflix je rađen Our planet, Life on our planet je dokumentarni film, a imaš i Life in Color
I naravno, A series of unfortunate events, ali tu seriju valjda ne voli nitko osim M. i mene :D
e to se traži! hvala
Peterlin, i ja sam naučila šta je trebuchet kad su djeca gledala emisiju Making fun, u kojoj imaš par majstora koji prave stvari koje im djeca zadaju, od drva najviše, ali i drugih materijala. Dosta je zabavna, ali ima malo epizoda i već smo ih nekoliko puta pogledali
Možda i Anne with an E? Teško mi je procijeniti. Početak tj. prva sezona je pomalo mračna a kasnije zaista postane ono što danas vole nazivati "woke".
Tang spašavanje koala
Vjerujem da će ti bit zanimljivije nešto od ovih prijedloga.
nije na netflixu ali počela je 3. sezona Mandaloriana :bebayoda:
Hvala!
Sad sam na 4. sezoni Marveolus Mrs. Maisel i mogu reći da od Jane the Virgin nisam pratila ovako gledljivu seriju. U nekim je stvarima malo šablonska u stilu svojih autora, ali mi ne smeta jer je jako duhovita i ima otkačene likove i optimistični pogled na život. Veseli me da za par tjedana dolazi peta, nažalost zadnja sezona.
S mužem gledam Homeland u koju smo krenuli nesvjesni broja epizoda, ali nema veze, dok odgledamo, valjda će izaći svih 10 epizoda, također nažalost, također zadnje sezone Nasljeđa.
Ja čekam Nasljeđe, odnosno pripremam se. Zaboravila sam koliko su dobri.
Zar će biti još koja sezona Homelanda?
Neće. Nego dok mi pogledamo 8 sezona Homelanda, valjda će proći 10 tjedana koliko treba da izađe cijela sezona Nasljeđa.
Homeland je meni bio odličan, jedino 3. sezona mi je bila dosta lošija, nju je muž pogledao i ukratko mi ispričao
Ja Trenutno gledam Pedra. Svuda.
A u pauzi sam pogledala Triptih i Noćni agent na Netflixu s mužem.
Posljednje uređivanje od babyboys : 27.03.2023. at 18:40
Cure ne nalazim, jel postoji tema filmovi za preporuku?
yellowjackets
Prijavljujem The White Lotus, cijeli, u tri dana. Ustvari sam razmišljala kako je Tang smetalo drvo bez lišća u srpnju, a ja sam bila toliko obuzeta da sam ga primjetila samo u jednoj sceni
Samo sam došla reć svim ljubiteljicama da se Devi vraća sa 4 sezonom 8.6. i ja jedva čekam
A ja taman otkazala Netflix jer sam sve pregledala kaj me je interesiralo.
The Good Fight - sinoć na HTV-u krenula sezona 6
aaa super
ta mi je serija jedna od boljih
sve što se sad reklamira sam pogledala nekad ranije
trenutno nema ništa što strastveno pratim
mm gleda Diplomatske igre a ja povremeno ćirnem, nisam od početka pratila ali mi se čini ok.
i Franke i Grace ponekad uz traku za trčanje znam upaliti, simpa mije ta serija a i pola sata prođe brzo
I ja obožavam Good fight! Ali sudeći prema ovom što sam vidjela u prve dvije i pol epizode, ajme :/
od opake odvjetnice Diane stvaraju.... uf neću da ne spoilam, valjda se moje slutnje neće obistiniti!
Diane puca zbog društvenih i političkih apsurda već nekoliko sezona, smatrala je da se svijet kreće u jednom smijeru, a onda se on počinje kretati u suprotnom, i ona se sva izgubila.. bilo mi je jedno vrijeme duhovito kako su se poigrali s time da nikad ne znaš što je stvarno a kad je ona pod utjecajem, jer s ludim Amerikancima sve je moguće. Ali s vremenom dosadi, malo preapsurdna mi je ta serija postala
Mada, mene već dugo ništa nije oduševilo, osim Successiona, a nakon zadnje sezone ne vjerujem da dugo išta i hoće
daaa, ja tako zavidim onima koji tek kreću gledati Succession <3
ali recimo, na Pickboxu opet ide Mad Men, e tu mogu pogledati uvijek po sto puta! Pogotovo prvih par sezona.
Only murders in the building, Reservation dogs, Abbott Elementary, Atlanta, sve Marvelovo, sve Star Wars, hrpe starih hit-serija, puno dobrih filmova
Za Bear uzmi 7 dana besplatno pa pogledaj.
Meni se čini da Disney trenutno ima najbolju ponudu od svih streaminga, osim što HBO oduvijek ima najbolje serije
Nemam Disney ali sam vidjela da je na njemu Genius. Toplo preporucam. Gledala.sam Einsteina i Picasa.
Ja sam nekidan gledala Diplomatkinju na Netflixu i svidjela.mi se.
Poveznica na seriju https://www.disneyplus.com/en-gb/series/-/4xWSZ1ShVhAw
Ja sam se nakon dugo vremela sjetila da imam pristup HBOmax-u i prva serija u ponudi je bila Breeders.
Meni je zastrašujuće dobra kao da je netko stavio skrivenu kameru u moju obitelj i sekvence stavio u scenarij
djeca, roditelji, bake i djedovi... scene iz našeg života kopirane
sad sam na 2. sezoni, djeca su u pubertetu, majku lupa perimenopauza ...
https://www.jutarnji.hr/kultura/film...alzac-15384922
Ima li tko možda pretplatu i voljan je kopirati ovaj članak, zanimalo mi bi me
Otkrila sam još jednu korejsku seriju kimov mini market, kim's convenience.
Ajme, totalno sam se navukla na sve korejsko, kaj je najbolje svako malo spomenu neko korejsko jelo. I'm in love.