Flopi a ko neki krimić s elementima horora. Malo je generička ali s naših prostora je pa mi je odlična![]()
Flopi a ko neki krimić s elementima horora. Malo je generička ali s naših prostora je pa mi je odlična![]()
Djeca zla i Šutnja na HBO - preporuka!
Odgledala sve sezone Atypical, dobra je. Navodno se više neće snimati.
I dokumentarnu seriju o grupi Wham, sviđa mi se kako je napravljena, samo budite spremne da će vas danima pratiti melodija - wham bam I am a man... Ok mi je i o Beckhamu, zanimljivo je vidjeti što se događalo iza kulisa.
The gilded age - druga sezona je na pola na HBO, tko voli ušminkane sapunice, idealno za opuštanje![]()
Na 2. hrt-a ovih dana 6. sezona Ray Donovana. Nisam je nikad gledala cijelu, samo napreskokce, ali mi je uvijek bila zanimljiva.
Na HBO Znam kako dišeš, odlična bosanska serija (Jasmila Žbanić kreirala)
Mi smo pogledali The Canterville Ghost. Nisam primijetila da ste spominjale. Ima 4 epizode, na temelju pripovjetke O. Wildea. Dosta infantilno, al MM i ja smo ju neoptereceno sa zadovoljstvom pogledali (mali je premali). Ako trebate nesto za pogledat s djecom, mozete skicnuti.
A morat cu onda i ja pogledat tu bosansku seriju![]()
Iako nitko ne piše, možda se serije ipak gledaju
Ja sam pogledala ljetos tri odlične, zadnju sezonu True Detective, koja mi je savršeno sjela svojim mrakom, hladnoćom i snijegom dok sam gledala u neklimatiziranom stanu na 36 stupnjeva.
Zatim isto tako krimi, ali potpuno drugačije koncipirani Deadloch, australska serija s puno finog humora i živopisnim likovima, https://www.imdb.com/title/tt1467167...n_0_q_deadloch
I naposljetku, Fallout, na kojeg me je uspješno nagovorila Zrinka Pavlić. Bez njenog inputa ne bi mi bilo nikad palo na pamet da ju gledam.
Sad gledam Shoguna, remek djelo.
Sve sam preporuke izvukla iz ovog njenog teksta https://www.tportal.hr/kultura/clana...snjem-20240805
Baptiste, HTV - obje sezone mogu se pogledati na HRTi
meni je baš dobar
a gdje ima za pogledat true detective taj je s jodie Foster
gledam new Amsterdam ovih dana svako malo cmoljim
Ja sve gledam na streaming sajtovima ili na IPTV
Ja mislim da u životu nisam gledala ovako malo serija kao zadnjih godinu - dvije
ali Fallout mi je bio jedna od boljih, uživala sam iako nisam igrala igru (koja je mom mužu i sinu najdraža i stalno sam ih morala slušat kako mi nešto "objašnjavaju")
3 body problem isto zanimljiva i zabavna (nisam čitala knjige)
Baby raindeer vjerojatno najbolja, puno dublja nego što se na prvi pogled čini, iako mi je to što se kasnije dogodilo sa stvarnim likovima i ljudima s interneta bacilo malo negativno svjetlo i na seriju, ali to je već druga tema
Big mood - ne znam na kojem je streaming servisu, ja sam na torrentima našla jer su mi se jako svidili clipovi na društvenim mrežama - kratka serija sa izvrsnom Nicolom Coughlan prati osobu s bipolarnim poremećajem i njenu prijateljicu kroz svakakve situacije, duhovita i suluda - vibe je ono... Fleabag na speedu recimo
Mi smo pogledali Wednesday. Nama je fora. Nije naš žanr, al nas je baš zabavila.
Počeli gledati Kaos - na drugoj epizodi odustali. Uznemirava nas, a ne nudi nam ništa zauzvrat
Gledam Grace and Frankie, meni je zabavna, ali nije plitka, bavi se problemima starenja na zabavan način. Ima tu neku gay priču u pozadini, koja premda dominira, zapravo mi se čini sporednom. Jane Fonda se drži kao avion. Mislim da je prikladna za publiku 45+.
Preporuka za Quicksand i Ripley, obje na Netflixu!
Sent from my IN2023 using Tapatalk
Ja krenula s Deadloch, al ma kakvi ne ide.
Potvrđujem!
Kaos je smor prve 3 epizode, kasnije je dobra serija. Grčku mitologiju prenosi na današnje društvo. Šteta što su je prestali snimat na najzanimljivijem dijelu.
Nitko ovo ne želi, meni malko smor, al ja imam problem da kad nešto počnem gledat, ne znam odustat ma koliko bilo dosadno. Želim gledat nastavak al ako će svekrva imat ulogu
True detective, 4 sezona, meni lično, najbolja od svih. Cijelo vrijeme graniči između racionalnog i mitskog, znaš da mora nešto racionalno bit al ne možeš dokučiti šta.
Pored što ovu godinu pamtim samo po spavanju, ostat će mi i po tome što sam ogledala nikad više serija nego za života.
Uglavnom što izbaci Netflix to odgledam.
Spisak je povelik, ako se još koje sjetim, napišem.
Chef's table, razočaranje, sad sam još sigurnija da su mišelinove zvjezdice bezvezarija. Dakle frajer napravi domaću tjesteninu, skuha je s domaćim paradajzima, i to uz neku smiješnu glazbu snime izbliza kao da je sedmo svjetsko čudo, a hrana je bila hrana talijanske sirotinje čitavu vječnost, normalna stvar koju je svaka baba kuhala, kako kod njih tako i kod nas. Zapravo cijela talijanska kuhinja mi je bizarno hnje, onak od pizze su napravili znanost, a stvar je razlog pošasti gojaznosti 21st. Msm pretjerano i precijenjeno i pretenciozno... samo zato jer više niko ne zna kuhat doma.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 14.10.2024. at 15:18
six feet under, nemrem vjrv da sam propustila ovaj dragulj
Ne mogu preporučiti jer nisam gledala, ali samo sam došla napisati da je snimljena serija prema knjizi Djeca su kraljevi Za 2 dana izlazi na Disneyju.
Netflix: nobody wants this, serija 10 epizoda u stilu sex i grad recimo. Odlicna!
Sent from my IN2023 using Tapatalk
Po meni najbolja serija koja opisuje glupost ljudske vrste je https://www.imdb.com/title/tt2661044/ , " 100 " samo treba izdražati do 5 sezone , e tad je najbolje .
Pogledala u koroni .
Posljednje uređivanje od maria71 : 11.11.2024. at 19:11
The Split (kod nas prevedeno Raskid), sve tri sezone su mi fenomenalne.
Nijedna više, Ni una mas, španjolska serija na Netflixu, 8 epizoda. Odlična, ne bi bilo loše ni pogledati je skupa sa svojim tinejđerima (osim što sam ja to ipak izbjegla zbog seksulanog sadržaja, neugodno mi je)
https://www.themoviedb.org/tv/242876...language=hr-HR
Crne golubice - Keira Knightley izvrsna u uovoj ulozi!
Drago dijete- mračna ali napeta do samoga kraja
The playlist
Izrazito kvalitetno odrađeno, objektivno, sa svih uglova, o glazbenoj aplikaciji Spotify
Adolescence, must watch za forumaše roditelje
Angie, hvala ti, 2 pitanjca jer je ovo možda serija na kojoj ću popustit od negledanja sezona (ne mogu to, sezone su mi tlaka): Je li nakon 4. epizode točka ili su tri točkice... u smislu jel s otvorenim krajem pa nastavci ili su 4 epizode zaokružena epizoda s točkom? Je li za gledanje s djecom adolescnetima ili bez?
Meni je serija nedorečena.
Dobra, teška ali zanima me što je psihologica ustanovila nakon seanse s njim.
Za suđenje me ne zanima, to ne moraju prikazati ali nije mi do kraja sve riješeno.
Pogledala na Netflixu našu seriju, rađenu baš za Netflix, zove se Uspjeh.
Pa mogu reći da mi je ugodno iznenađenje!
I da, tematike serije nevjerojatno podsjeća na današnju predizbornu situaciju i odnose s investitorima i ostalim stakeholderima
Identicno razmisljamo a ono šipak...glupost...