Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2516

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ima jedna manje poznata serija, a meni je fenomenalna, treme http://www.imdb.com/title/tt1279972/

o životu u new orleansu nakon uragana katrina, priča je predobra, malo počinje usporeno, ali te polako uvodi u atmosferu grada, uz genijalnu muziku, odlično profilirane likove, svakako bih ju preporučila. otežem s gledanjem zadnje epizode jer mi je žao da više nema... tek se ove jeseni snima treća sezona.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    ima jedna manje poznata serija, a meni je fenomenalna, treme http://www.imdb.com/title/tt1279972/

o životu u new orleansu nakon uragana katrina, priča je predobra, malo počinje usporeno, ali te polako uvodi u atmosferu grada, uz genijalnu muziku, odlično profilirane likove, svakako bih ju preporučila. otežem s gledanjem zadnje epizode jer mi je žao da više nema... tek se ove jeseni snima treća sezona.
    Ovo mi se čini dobro za tako lagano gledanje i ufuravanje.

Ja sam recimo dobila Breaking Bad čim se pojavila prva sezona, ali nikako sjest i počet gledat (u to vrijeme stvarno nisam imala kad pogledat), tako da otežem s tim full.

Meni je genijalna United States of Tara, otežem s gledanjem zadnje sezone, jer znam da ću je pogledati u trenu, pa čekam neko savršeno raspoloženje za nju. Tko voli Toni Collette (a ja sam ljubiteljica još iz dana Muriel's wedding) i Johna Corbetta odmah će biti kupljen. Inače, tamo je Toni gospođa majka s poremećajem višestrukih osobnosti i ludom obitelji, te još luđom prošlosti.

I upravo se spremam za Mildred P.
    Posljednje uređivanje od Ripcord : 03.10.2011. at 10:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •