Meni je drago što ni Jon ni Dany nisu dobili tron, iako sam mislila da će i Jon umrijeti. Nije mi toliko loša epizoda, koliko mi je tužna.
I mene je naživcirala Bronnova pojava. A i ta scena malog vijeća na kraju, baš mi je bilo nepotrebno.
Meni je drago što ni Jon ni Dany nisu dobili tron, iako sam mislila da će i Jon umrijeti. Nije mi toliko loša epizoda, koliko mi je tužna.
I mene je naživcirala Bronnova pojava. A i ta scena malog vijeća na kraju, baš mi je bilo nepotrebno.
Posljednje uređivanje od Riri92 : 21.05.2019. at 16:20
da, Bronn nudi da će financirati obnovu kupleraja
to bi trebao biti neki comic relief, ali samo me još više naživciralo
ali moram komentirati Brana kao kralja
uopće ne razumijem
dakle, on je trooki gavran, sveznajući, može vidjeti u prošlost i u budućnosti
što i sam potvrdi Tyrionu kada mu kaže: Što misliš zašto sam došao?
dakle, on je znao sve što će se dogoditi i nije nikoga upozorio
znao da će Dany zapaliti KL, pobiti sve te ljude, i onda će njega izabrati za kralja - i to mu je bilo ok
#nemrem
ako je to kraj koji je GRRM predvidio stvarno se nadam da će ga bolje i suvislije razraditi
[QUOTE=betty blue;3106314
ali moram komentirati Brana kao kralja
uopće ne razumijem
dakle, on je trooki gavran, sveznajući, može vidjeti u prošlost i u budućnosti
što i sam potvrdi Tyrionu kada mu kaže: Što misliš zašto sam došao?
dakle, on je znao sve što će se dogoditi i nije nikoga upozorio
znao da će Dany zapaliti KL, pobiti sve te ljude, i onda će njega izabrati za kralja - i to mu je bilo ok
#nemrem
ako je to kraj koji je GRRM predvidio stvarno se nadam da će ga bolje i suvislije razraditi[/QUOTE]
Pa da je spriječio ludovanje od Dany ona bi ostala divna dobra kraljica s potencijalom da pukne. Ovako su bar raščistili, pokazali sve svoje strane...tako sam ja to sebi zamislila.
No i dalje je to njezino ludilo bezveze prikazano.
Posljednje uređivanje od Kosjenka : 22.05.2019. at 12:10