Ja sam sa jdetetom odgledala prve tri epizode Avenije 5.
Glumi Hugh Laurie, pa rekoh ajde. On je u elementu, radnja je suluda, ali smo se nas dvoje valjali od smijeha u nekim djelovima. Jedna ep traje 20 minuta, taman za relksaciju.
Ja sam sa jdetetom odgledala prve tri epizode Avenije 5.
Glumi Hugh Laurie, pa rekoh ajde. On je u elementu, radnja je suluda, ali smo se nas dvoje valjali od smijeha u nekim djelovima. Jedna ep traje 20 minuta, taman za relksaciju.
Why women kill?
Pogledala sam prvu i oduševila se. I muž mi da disc s riječima: evo ti cijela sezona! Ne pitam kako, nego već dva dana gledam cijelo popodne. Koja je to navlakuša . Serija je odlična, ali koji je to gubitak vremena kad imaš sve epizode i želiš ih SVE pogledati odmah.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 05.02.2020. at 05:48
Ja sam jucer zavrsila Novog papu. Omadzijana sam. Jude Law u svjetlecim gacama/ ne moze bolje od toga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A Lenu i Lilu nitko više ne prati? Bila je i posebna tema ako se dobro sjećam. Uglavnom, druga sezona je ODLIČNA.
Osim Lene i Lile gledam i treću sezonu serije Babylon Berlin, koja je isto jako dobra (a ima i dobrih vijesti za Chareon s(kršitelj koda)erice)
Babylon Berlin pratim, baš me ta serija navukla na serije i draga mi je. Još sam na drugoj sezoni.
Druga sezona successiona me odusevila, pogotovo zadnja epizoda (vikala sam na tv, to mi se dosada dogodilo samo s gotom).
Zatim sam odbingala white queen i white princess (obozavam period drame) i odusevljena sam s jodie comer, odlicna je glumica, bas ima neku karizmu na ekranu.
Sad cu se bacit na novog papu <3
Dobre su mi obje serije, cak mi je white princess bolja, onako sekspirijanska.
Sad sam pocela spanish princess ali cini mi se da nece biti toliko dobra.
A totalni sam sucker za sve periodno, ne znam vise sto bih gledala, a da vec nisam.
Ja isto volim period drama.
Naj naj period drama ikad mi je Mad men. Al moja ljubav prema zanru seze u djetinstvo i Hugh Granta u nekim ljubavnim period dramama
Jel Jodie ona iz Killing Eve?
Pojavila se i u zadnjim Star warsima nakratko
Naj period drama ikad je ponos i predrasude (s colinom firthom naravno )
Da, jodie je iz killing eve. Kad sam vidjela da glumi princezu, nisam bila sigurna da cu je moci ozbiljno shvatiti KAD ONO phewww
Kad se kaže period drama, ja uvijek mislim na doba Henrija petog ili na Jane Austen, pa me štrecne kad vidim da je Mad Man period drama
Mad Man mi je inače vjerojatno najdraža serija koju sam gledala, ali kad je Don Draper htio svijetu kupiti Coca Colu ja sam se već bila rodila
Pogledala sam mini seriju prema istoimenoj knjizi Olive Kitterige, glavnu ulogu glumi cinična i odlična Frances MacDormand (Tri plakata izvan grada). Na HBO-u. Nije spektakl, ali je dobra.
Olive Kitteridge, isprika.
Posljednje uređivanje od palčica : 01.03.2020. at 18:14
Nisam baš neka od serija, da sad ne navodim razloge, ali nekidan sam pogledala izvrsnu mini-seriju Černobil (Chernobyl, 5 nastavaka), fenomenalna je.
Serija je igrana, ali zapravo dokumentarna, prikazuje svu jezu situacije, o čemu dobrim dijelom nisam imala pojma, premda sam u vrijeme kad se to dogodilo bila negdje pred kraj faksa. Malo je informacija dolazilo do nas, sjećam se da su govorili da izbjegavamo zelenu salatu i jagode... Ostalo mi je sve u magli...
Uglavnom, preporučujem, ja sam odgledala jednu večer svih 5 nastavaka u komadu!
Tek sad sam otkrila Babylon Berlin i oduševljena sam.
tko je pogledao novog papu do kraja? Ja sam sinoć završila i imam strašnu potrebu analizirati
zabijelit ću, da ne spojlam
jel Jude Law Isus himself? je umro na rukama vjernika? zašto je umro? Jel uskrsnuo samo da spasi onu djecu taoce? zašto su Johnu Malkovichu roditelji odjednom oprostili? Jel i to bilo čudo od Jude Lawa?
toliko genijalnih scena u seriji, uopće ne znam što bih izdvojila. Svjetleće gaće su mi top, a mislim da je ovo Jude Law-u bila uloga života (uključujući i Novog papu).
sad vidim, u prošlom postu sam trebala napisati "uključujući i Mladog papu"
i najvažnije od svega, nosi li Jude Law periku?
izluđuje me ta njegova gusta kosa sa receding hairline. uopće nema smisla.
al je zgodan
Ja ništa od toga nisam gledala i jako me zbunjuje što postoji Mladi papa, Novi papa i Dva pape
očito je hot tema
The young pope je serija iz 2017, Jude Law glumi mladog papu.
U Novom papi, Lenny je u komi a novi papa je John Malkovich. Te dvije serije su povezane (isti univerzum), ali su odvojene. Mladi papa je bio limited series, a za Novog papu piše da je ovo bila season 1, ne znam znači li to da će biti još sezona jer je priča prilično zaokružena.
Dva pape s Netflixa nemaju veze s ovom dvojicom s HBO-a.
završila drugu sezonu Successiona (napravila sam pauzu nakon Boar on the floor epizode, baš mi je bila mučna)
koja fantastična serija!
navikla sam se na sve užasne karakterne crte tih likova i počinjem ih gledati kao ljude
sve osim tate, naravno, on je i dalje smeće
Kendal mi je je prvoj sezoni bio užasan, u drugoj nije bio ni ljudsko biće nego nekakav otirač, a ipak ga na kraju poštujem (nikad nisam mislila da će se to dogoditi)
zašto me cijelo vrijeme prati osjećaj da gledam grčku tragediju? zapravo tragikomediju, jer ima doista urnebesnih dijelova
Greg sprinkles "if it is to be said"
ajme koliko se često sjetim Greg sprinkles, i "syphilis is the Myspace of STDs"
i oni naslovi sa onog portala kojeg je Kendall uništio, ima negdje kompilacija
Betty ako zavrsimo u karanteni mozes ih sve ponovit.
Nije isto kao prvi put
A za karantenu vec imam pripremljen popis
Sad Lodge 49
Ja u zadnje vrijeme samo Picarda gledam
Do prijateljice ne mogu, mislim ovaj tjedan da bi se mogla pojavit
I mislim nesto da bih sad mogla trecu sezonu casa del papel, jer uskoro dolazi 4.
Nemam baš živaca za serije, i to sad kad imam vremena, ali, evo, jučer sam na HBO pogledala prve dve epizode serije The Plot Against America, po romanu Philipa Rotha.
Radi se o alternativnoj povijesti, za vrijeme WW2. Serija je lijepo, starinski snimljena.
Rotha sam obožavala kad sam bila mlada, ali ovo je novija knjiga, tako da ju nisam čitala. Serija mi je za sada jako zanimljiva.
Ja sam počela gledati Breeders na HBO, prevedeno kao Roditeljske muke.
Zabavna je, nasmijala sam se par puta do suza..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iako plaćamo djeci Netflix, tek me ostanak doma natjerao da ga i ja počnem koristito. Sin me nagovario da pičnem gkedati La casa de papel. Ne znam jel ju već netko preporučio al odlična je.
Jedini problem mi he kaj pokušavam i slušati španjolski i čitati engleski titl, pa mi ponekad popusti koncentracija pa zgubim dio radnje. Tek sam na početku prve sezone.
A gledamo i drugu sezonu Manifesta. Malo je otišla u burek, ali svejedno me baš baš zanima kraj. Čini se da treće sezone ipak neće biti
mi nikad nemamo vremena za serije, ali evo sad smo se uhvatili gledanja The Mandalorian, klinci oduševljeni
Casa del papel, 4 sezona. Ostale su nam jos 2 epizode do kraja i totalno smo sokirani da sad ne spojlam.