Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: Serije za preporuku

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je kćer preporučila "Good girls" i za sada je obečavajuća.
    https://www.imdb.com/title/tt6474378/

vidim da svako ima svoju seriju za samoizolaciju i ovo je bila moja. jedan dan sam gledala ne znam koliko epizoda za redom da mi je pozilio na kraju

The Queen`s Gambit mi je bila OK. par sitnica mi nisu jasne/zamjeram npr. u zadnjoj epizodi kad se ona igra s rusom, a najbolja ruskinja smije samo gledati partiju. ali kao serija dovoljno zanimljiva da me je drzala.

Emiliy in Paris je serija u kojoj je sve lijepo i veselo. dakle za razbribrigu dusu dala.

Beartown za sad sam odgledala 4 epizode. i vuce me dalje. ali tjedno izlazi samo po jedna epizoda na HBO.

Pocela sam gledati i Slom (The Undoing), nakom prve epizode nemam jos jasno formiran stav.

Na udaru (Roadkill) zanimljiva serija o engleskom politicaru/ministru koji ima nesredjen odnos s obitelji, a u politici je najpopularniji ministar u trenutnoj vladi iako mu PM nije naklonjena. Politicke spletke su klasicne, ali kako glumi Hugh Laurie u njegovim izrazima lica cesto vidim scene iz Blackaddera, sto mi jos dodatno pojaca efekt.

Posljednje uređivanje od spajalica : 03.11.2020. at 13:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •