Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jesse se podrazumijeva
    Ali se u El Caminu vidi kako, ipak, Jesse bez Walta, nije to- to (a moram i pripomenuti da mi je u tom filmu smetalo što se Aaron Paul udebljao baš onda kad je, sukladno priči, trebao biti najmršaviji. Mislim, glupa površna primjedba, ali kužiš)

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

[QUOTE=Svimbalo;3197299]Jesse se podrazumijeva
    Ali se u El Caminu vidi kako, ipak, Jesse bez Walta, nije to- to (a moram i pripomenuti da mi je u tom filmu smetalo što se Aaron Paul udebljao baš onda kad je, sukladno priči, trebao biti najmršaviji. Mislim, glupa površna primjedba, ali kužiš)[/QUOT

Kuzim meni je tako smetalo sto je legolas ostario u hobbitu

A nije mi aaron paul bio dobar u westworldu, iako sam mu se bas veselila. Mislim i uloga je malo pre klise

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

[QUOTE=jennifer_gentle;3197302]
    Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Jesse se podrazumijeva
    Ali se u El Caminu vidi kako, ipak, Jesse bez Walta, nije to- to (a moram i pripomenuti da mi je u tom filmu smetalo što se Aaron Paul udebljao baš onda kad je, sukladno priči, trebao biti najmršaviji. Mislim, glupa površna primjedba, ali kužiš)[/QUOT

Kuzim meni je tako smetalo sto je legolas ostario u hobbitu

A nije mi aaron paul bio dobar u westworldu, iako sam mu se bas veselila. Mislim i uloga je malo pre klise
    Westworld nisam gledala, odnosno jesam jednu epizodu davnih dana, ali mi nije bilo sjelo, pa sam umjesto toga bila odgledala Altered Carbon (sad tek vidim da je ta serija dobila i drugu sezonu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •