Results 1 to 50 of 2516

Thread: Serije za preporuku

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    tangerina's Avatar

A gledate li Dnevnik velikog Perice?
    Meni je dosta dobra, dobri su mi i likovi i gluma, sve izgleda krasno, jedino mi je malo bezveze što su izgledom dvije glavne ženske glumice kopirali Joan i Betty iz Mad Men (iako su kao likovi skroz drugačije, i obje glumice su mi odlične).

Inače muž i ja gledamo Homeland, od prve sezone jer je nismo nikad gledali. Nekako sam bila u otporu jer sam se bojala da će bit previše američki patriotska i da će Claire Danes imat puno onih svojih drhtavih plakanja, ali nije, više urla i vrišti

Angie75's Avatar

Quote Originally Posted by tangerina View Post
    Inače muž i ja gledamo Homeland, od prve sezone jer je nismo nikad gledali. Nekako sam bila u otporu jer sam se bojala da će bit previše američki patriotska i da će Claire Danes imat puno onih svojih drhtavih plakanja, ali nije, više urla i vrišti
    Jako volim Homeland <3

ja pak gledam Suits, nekako sam si umislila da će mi gledanje te serije pomoći da steknem bolju sliku o tome tko je i kakva je Meghan Markle
    Postigla sam samo to da sam se zacopala u lika iz serije koji bi mi u RL bio antipatično bahat

summer's Avatar

Quote Originally Posted by Angie75 View Post
    Jako volim Homeland <3

ja pak gledam Suits, nekako sam si umislila da će mi gledanje te serije pomoći da steknem bolju sliku o tome tko je i kakva je Meghan Markle
    Postigla sam samo to da sam se zacopala u lika iz serije koji bi mi u RL bio antipatično bahat

angie, hahaha, i ja sam bila zatelebana
    ali meghan mi nikad nije bila zgodna u seriji, lijepa da, ali ima neke nesretne neizgradjene nozice i malo stupast trup
    ali super se oblacila, to da

tang, bit ce i drhturavog glasa i plakanja
    ali svejedno mi je odlicna serija, posebno prve dvije sezone, pa onda ima neki pad, pa opet bolje i tako, rollercoaster

Jelena's Avatar

Quote Originally Posted by summer View Post
    angie, hahaha, i ja sam bila zatelebana
    ali meghan mi nikad nije bila zgodna u seriji, lijepa da, ali ima neke nesretne neizgradjene nozice i malo stupast trup
    ali super se oblacila, to da
    Slažem se za Meghan Meni je Donna puno draži lik, ljepša i temperamentnija.

Dalje gleduckam Zajedništvo (Togetherness), još mi se sviđa. To mi je baš OK serija.
    Tu i tamo za stvarno mozak na pašu gledamo Miss Marple s Geraldine McEwan ili Mala ubojstva Agathe Christie. Mala ubojstva je francuska detektivska komedija. Ne mogu reći nikako da je neka dobra serija, ali mi joj se veselimo, bude nekad za vikend pa ju mi nedjeljom pogledamo.

Angie75's Avatar

Quote Originally Posted by Jelena View Post
    Slažem se za Meghan Meni je Donna puno draži lik, ljepša i temperamentnija.
    Je, i meni je Donna precool, ali zbog Meghan se ljulja cijelo kraljevstvo pa me zaintrigirala da pogledam. Inače za Donnu ne bih ni znala, ona mi je isto otkriće